Fløjtespilleren Ulla Miilmann mødte en vaskeægte fan, da hun og orkestret spillede i San Francisco.

Det er ikke hver dag, koncertgængere rejser 3.000 kilometer for at høre et orkester. Og da slet ikke, når man er på udebane.

Ikke desto mindre var det den distance, amerikanske Gabriel Vega tilbagelagde forrige uge for at se DR SymfoniOrkestret spille:

Hør DR Symfoni-Orkestrets Californiske koncerter

Søndag den 16. og mandag den 17. april klokken 19.20 kan du høre to af DR SymfoniOrkestrets koncerter fra turneen i Californien på P2.

Søndag står den på Carl Nielsens 'Helios Ouverture', Wagners 'Wesendonck Lieder' og Beethovens Symfoni nr. 3, 'Eroica'. Sopranen Deborah Voigt er solist.

Mandag kan du høre Beethovens violinkoncert, Richard Strauss' 'Don Juan' og Carl Nielsens 6. symfoni, 'Sinfonia semplice'. Violinisten Arabella Steinbacher er solist.

Hele vejen fra sit hjem i Mississippi til San Franscisco i Californien. Det svarer faktisk til afstanden mellem København og Palmyra i Syrien!

Gabriel Vega har set stort set alt med DR SymfoniOrkestret, han har kunnet opstøve på Youtube. Og han er blandt andet særlig fan af fløjetenisten Ulla Miilmann:

- Det her var en enestående chance i mit liv, siger Gabriel Vega.

- De har så meget energi og liv. De lyder som ingen andre orkestre.

Gabriel Vega havde også en overraskelse med til mødet med Ulla Miilmann - se hvad det er i videoen ovenfor!