Nostalgi-trip: Her synger musicalstjerner to kæmpe Disney-hits fra 90'erne

Stig Rossen og andre musicalstjerner skabte stor glæde, da de kom på scenen med hits fra 'Alladin' og 'Løvernes Konge'.

Det er 23 og 25 år siden, Disney-filmene 'Alladin' og 'Løvernes Konge' indtog biograflærreder verden over, akkompagneret af hits som 'A whole new world' og Elton Johns 'Circle of life'.

Filmene er siden blevet til populære musicals, og sangene er stadig et hit - også til DRs Slotskoncert 2017.

Som du kan se i videoen øverst, sang Stig Rossen her den danske version, 'En verden af liv', akkompagneret af DR SymfoniOrkestret. Imens fumlede konferencier Rasmus Bjerg lidt rundt med det lille nyfødte barn, der selvfølgelig var med på scenen.

Se endnu en video nedenfor.

Senere i showet kom skuespilleren Caspar Philipson og den svenske Broadway-sangerinde Marsha Songcome på scenen med Alladin-hittet 'A whole new World'.

Den kan du nyde lige her:

alladin.mp4

P2 LIVElige nu
P2 Koncerten

Torsdagskoncert med Aimard og Afkham - direkte fra Koncerthuset. Med den franske pianist Pierre-Laurant Aimard som solist og tyske David Afkham som dirigent er der fokus på de musikalske finesser i et farvestrålende program af Ravel og Richard Strauss. Richard Strauss: Till Eulenspiegel. Ravel: Klaverkoncert, G-dur. Richard Strauss: Rosenkavaler-suite. Ravel: La Valse. Pierre-Laurent Aimard, klaver. DR SymfoniOrkestret. Dirigent: David Afkham. Vært: Mathias Hammer. www.dr.dk/p2koncerten (Sendes også natten til søndag 00.05 og søndag 12.15).