QUIZ: Hvilken komponist spiller Brantelid et stykke af her?

Vi har sat 3x2 billetter til festen for den klassiske musik, P2 Prisen 2017, i Symfonisk sal i Aarhus på højkant. Gæt hvilken komponist, der spilles her og deltag i lodtrækningen om de 3x2 billetter.

DR P2 og Aarhus Symfoniorkester indbyder til den klassiske musiks store årsfest, P2 Prisen, der også sendes live i radioen og som videostream på dr.dk/klassisk fra Symfonisk Sal fredag den 3. februar i Aarhus.

QUIZ

  • Få mulighed for at opleve koncerten i salen ved at svare på det simple spørgsmål:
  • Hvilken komponist har skrevet det stykke musik, som årets P2 kunstner 2017, Andreas Brantelid, spiller i videoen ovenfor.
  • Sådan vinder du: Send en mail til p2@dr.dk med det rigtige svar senest den 30.12 kl 12.00. Skriv dit navn, telefonnummer og adresse i mailen. Kun personer, der har svaret rigtigt og har opgivet korrekt navn, telefonnummer og adresse vil deltage i lodtrækningen.
  • Alle vindere får direkte besked.

Det rigtige svar er:

  • Komponistens navn er: Peter Tjajkovskij
  • Satsen hedder: Variationer over et rokokotema A-dur op 33 - Tema. Moderato semplice

Og de heldige vindere er:

Birgit Holm, Adam Hansen, Lars Faurschou Mathiesen

Tillykke

Ved P2 PRISEN 2017 vil du kunne opleve årets P2 kunstner Andreas Brantelid (cello), der vil opføre 2. og 3. sats fra Dvoraks Cellokoncert sammen med Aarhus Symfoniorkester.

I alt skal der uddeles 8 priser ved P2 Prisen 2017, hvoraf fem kategorier er nye: ’Årets Koncertøjeblik’, ’Årets Nyskabelse’, ’Årets Danske Album’, 'P2 Publikumsbaskeren' og ’Årets Internationale Kunstner’. ’P2 Talentprisen’ og ’P2 Ildsjælsprisen’ uddeles som vanligt - ligesom prisen som ’P2 Kunstner’, der dette år går til Andreas Brantelid.

De øvrige solister, ensembler og prismodtagere offentliggøres senere, men vi kan roligt love, at du også får mulighed for at opleve en af fremtidens stjerner, når det på selve aftenen afsløres, hvem der modtager 'P2 Talentprisen'.

Send det rigtige svar til P2@dr.dk

P2 LIVElige nu
Det´ dansk

Musik af danske komponister eller spillet af danske musikere. Sådan lyder det på cd og i koncertsale. Vært: Helge Baun Sørensen. www.dr.dk/p2 (Sendes også 00.05).