Se billederne - Hør Koncerten: Den Sorte Skoles 2. symfoni

Der var fuld tryk på alle kedler, da Copenhagen Phil opførte Den Sorte Skoles 2. symfoni, i selskab med de to DJ-musikere.

Det var en intens rejse i lyd, der foldede sig ud onsdag aften 17. februar, da Copenhagen Phil opførte Den Sorte Skoles 2. symfoni. Symfonien er blevet til i tæt samarbejde med komponisten Karsten Fundal, og de to musikere fra Den Sorte Skole var selv med på scenen.

Hør koncerten: Den Sorte Skoles 2. symfoni

Koncerten var en del af Copenhagen Phils 60 minutes-festival, hvor kunstnere fra rock-, pop- og DJ-miljøet mødte det symfoniske orkester. Den Sorte Skole har allerede erfaringer med den slags cross-over koncerter. I 2014 opførte de deres 1. symfoni sammen med DR UnderholdningsOrkestret.

I deres 2. symfoni har de givet endnu mere plads til det orkestrale udtryk, og der er passager, hvor de slet ikke selv spiller med.

Hør de to musikere fortælle om deres nye symfoni

P2 var med til uropførelsen af Den Sorte Skoles 2. symfoni, og sendte direkte fra begivenheden.

P2 LIVElige nu
Kristian Leth og outsideren 3:4 - Et liv i lyd

"Den mest unikke musikalske oplevelse i historien." Det kaldte Gould den første radio-sending. Han var besat af lyde og lydstudier og er en kæmpe legende ikke bare inden for klavermusik, men også inden for radiodokumentarens historie. Kristian Leth besøger Steinway-fabrikken i Queens og taler med de største canadiske radiofolk. Medvirkende: Paolo Pietropaolo, Chris Brookes, Anthony Gilroy.