Stort 80’er-band og britisk dj-duo kommer til Northside

Northside i Aarhus har fået 80’er-gruppen Duran Duran og dj-duoen The Chemical Brothers på plakaten til sommerens festival.

Simon Le Bon fra Duran Duran var på scenen, da Duran Duran spillede i O2 Arena i London i december. (Foto: Brian Rasic © Getty Images)

Der bliver både mulighed for at flå armen i vejret og råbe ’Block Rockin’ Beats’ og danse til 80’er-pop i Ådalen i Aarhus til sommer.

Northside får nemlig besøg af bandene The Chemical Brothers og Duran Duran, når festivalen finder sted fra 17. juni.

The Chemical Brothers - Block Rockin' Beats

- Vi har haft stor succes med elektroniske nattefester med navne som Justice og Underworld, og derfor er forventningerne til showet med The Chemical Brothers ærlig talt tårnhøje. Men jeg tør også godt garantere, at der bliver knald på, når Duran Duran går på søndag aften.

- De har så sindssygt mange hits, at det kun kan blive en vild fest, siger John Fogde, talsmand for Northside, ifølge en pressemeddelelse.

Duran Duran blev dannet i 1978 i Birmingham og er blandt andet kendt for numre som ’Hungry Like The Wolf’ fra 1982 og ’Ordinary World’ fra 1992.

Duran Duran - Hungry Like The Wolf

The Chemical Brothers er i en helt anden genre og spiller elektronisk musik. De står blandt andet bag numre som ’Setting Sun’ fra 2008 og ’Block Rockin’ Beats’ fra 1997.

Bandet spillede for øvrigt også på Roskilde Festival i 2008, hvor Gaffa gav koncerten fire stjerner.

Foruden de to navne er Jamie XX og Damien Rice også kommet på Northsides program.