Nu kan du altid se Matador

I dag lægger DR ti af sine mest populære drameserier på nettet i fuld længde. Fremover kan danskerne se Matador, Taxa og otte andre klassikere, så ofte de vil.

Maude fra Matador, flyttemand Olsen fra Huset på Christianshavn og Taxa-Mike fra Taxa.

De er blandt de figurer, som danskerne fra i dag kan se på nettet, så ofte og så mange gange de vil. I dag lægger DR nemlig 10 af sine mest populære dramaserier på nettet i fuld længde.

Bonanza i arkiverne

Det sker som et led i det store Bonanza-projekt, hvor DR lader danskerne vælge de første 100 programmer fra DRs arkiver, der skal digitaliseres og offentliggøres på nettet.

Matador blev en helt klar vinder i dramakategorien, men fra i dag kan DRs netbrugere også gense dramaserier som den gamle, originale Rejseholdet, Svend, Knud og Valdemar, En by i provinsen, Én gang strømer, Taxa, Fiskerne, Parasitterne, Syg og munter og en del af afsnittene fra Huset på Christianshavn.

Da DR1 sidste år genudsendte Matador igen, blev det årets tredjemest sete udsendelse med lige godt 1,5 millioner seere, kun overgået af to andre DR-dramaserier, Krøniken og Forbrydelsen.

Afstemningen fortsætter

Afstemningen om at vælge de bedste DR-programmer ud, som så efterfølgende bliver lagt på dr.dk, fortsætter de kommende tre uger på adressen dr.dk/bonanza.

De 40 programmer, der er danskernes favoritter inden for underholdning, børn, musik, unge og satire er allerede lagt ud i fuld længde.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve