Østjysk galleri vil vise livesex

Sex er et af tidens paradokser - en naturlig del af de fleste voksnes liv men også belagt med tabu, hedder det fra eventens instruktør.

Kunstcentrum i Silkeborg vil vise livesex og sætte fokus på et af vor tids største paradokser: sex, som er en naturlig del af langt de fleste voksne menneskers liv, men også ekstremt tabubelagt. (Foto: a_kartha © Stock.xchng)

Kunstcentrum i Silkeborg sætter nu livesex på menuen. Teaterinstruktør Michael Iversen vil sætte fokus på et af vor tids største paradokser: sex.

- Sex er en naturlig del af langt de fleste voksne menneskers liv, men også ekstremt tabubelagt, siger han til Ekstra Bladet.

- Det forsøger jeg at sætte på spidsen med den kommende event, hvor vi har hyret modeller til netop at dyrke sex. Ikke porno, men den mere kærlige og sanselige sex, siger Michael Iversen.

Sagde ja uden tøven

- Jeg var nøjagtig fire minutter om at sige ja til Michael Iversens ide og oplæg, og nej, jeg er ikke specielt bange for, at Kunstcentrum i fremtiden vil blive kendt som stedet, hvor der blev dyrket sex, siger Anne Poulsen fra Kunstcentrum.

- Men bliver det sådan, er det da også ok, siger hun til Ekstra Bladet.

- Desuden er ærindet på ingen måde, at vi fremover alle burde dyrke sex på gader og stræder, men at vi gerne skulle få et lidt mere afslappet forhold til vores seksualitet, siger hun.

Eventen finder sted den 23. august og lægger op til tre timer med croquis-tegning, samleje og andre former for nøgenhed.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve