Skuespiller afviser ny Superman-film

Skuespiller Ben Affleck spillede Superman i filmen "Hollywoodland ", men han tør ikke påtage sig opgaven at instruere den nye Superman-film.

Når superhelten i de røde underbukser gør sit comeback på det store lærred, står Ben Afflecks navn ikke skrevet på instruktørstolen.

Skuespilleren fik tilbudt rollen som instruktør af manden bag den seneste Batman-film 'The Dark Knight', nemlig Christopher Nolan, som skal producere den nye Superman-film.

Historien, ikke budgettet

Men Affleck føler sig slet ikke selvsikker nok til at stå i spidsen for den effektfyldte superheltefilm. Det fortæller han til Deadline.com.

- Jeg ville gerne lave en film som Blade Runner, men den lektie, jeg har lært, er ikke at basere mit syn på film på budgettet, hvor meget der skal bruges på effekter, eller hvor den skal optages. Historien er det vigtigste, siger Ben Affleck og fortsætter:

- Jeg var da fristet af jobbet, men der er mange foran mig på listen over instruktører, der kan lave effektfyldte film, siger Affleck, der derfor besluttede at overlade filmen til en instruktør med større erfaring inden for højbudgetfilm.

Affleck kender til Superman-figuren

Det bliver i stedet Watchmen-instruktør Zack Snyder, der skal stå i spidsen for den kommende Superman-film, der endnu ikke har en fastlagt premieredato.

Ben Affleck har som skuespiller prøvet kræfter med Superman. Det skete i filmen "Hollywoodland", hvor Affleck spillede rollen som George Reeves, der var den første til at gøre Supermans til en stjerne i tv-serien af samme navn.

Reeves døde tragisk, og det er endnu ikke opklaret, om der var tale om mord eller selvmord. Netop det mystrie var omdrejningspunktet i "hollywoodland".

Kilde: Ritzau

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve