Mandag d. 30 juli - Solbærcreme brûlèe

Solbærcreme brûlèe

Til 6 personer.

8 dl. fløde 38%
150 g. sukker
150 g. solbær
80 g. æggeblommer
30 g. æggehvide
Perlemelis

Fløde, sukker og solbær koges op og pureres med en stavblender.
Æggehvider og -blommer piskes sammen, og flødemassen tilsættes under piskning, så massen ikke bliver for varm.
Massen hældes i 6 små skåle og afskummes.
Bages i vandbad ved 100 grader i 60 - 75 min.
Afkøles helt i køleskabet.

Glaseres med perlemelis umiddelbart før servering.
Serveres gerne med sorbet, gerne lidt syrlig.

Forslag til drikkevare: Italiensk prosecco (mousserende vin)

Nyhedsbrev Tag dr.dk Nyheder med dig

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve

  • Kun breaking:
  • Alle nyheder:

DR Nyheder på YouTube