Apple-forhandler udsat for hackerangreb i Danmark

Hackere har fået adgang til servere hos Apple-forhandleren Eplehuset. Der er risiko for, at de ubudne gæster har fået adgang til kundedatabasen.

Hackere har fået adgang til servere hos Apple-forhandleren Eplehuset i Danmark. Der er risiko for, at de ubudne gæster har fået adgang til kundedatabasen. (Foto: Screen dump © DR Nyheder)

Servere hos Apple-forhandleren Eplehuset i Danmark har været udsat for et indbrud, og der er risiko for, at de ubudne gæster har fået adgang til Eplehusets kundedatabase.

Det oplyser Eplehuset Danmark A/S.

Kundedatabasen opbevarer kundernes password, og selvsom de er krypteret, har Eplehuset nulstillet alle passwords i hele deres system.

Skift password

Eplehuset opfordrer samtidig deres brugere på eplehuset.dk til at ændre deres password, hvis de har brugt det passwordet til eplehuset.dk andre steder på internettet.

- Vi gør opmærksom på at der under ingen omstændigheder har ligget kreditkortoplysninger eller andre sensitive personoplysninger på disse servere, så der er ingen fare for at sådanne oplysninger kan være i forkerte hænde, skriver Eplehuset.

De nødvendige sikkerhedstiltag skulle være sat i gang, og hændelsen er politianmeldt.