NET-TV: Det radikale spil om efterlønnen

DR Nyheder har fulgt De Radikales partileder i en af de mest afgørende uger for partiet i mange år. Se Det radikale spil om efterlønnen.

- Lige nu kan man ikke have det meget andet end fantastisk. Vejret er jo forrygende.

Margrethe Vestager, leder af Det radikale Venstre, er på sin morgenløbetur - også selv om det er en af hendes mest travle uger længe. Hun slår da også hurtigt over fra vejret - og til det, der fylder hendes hoved allermest lige nu.

- Det, vi er optaget af, er, om det kan lade sig gøre at lave noget der gør, at gælden for de næste generationer bliver mindre. Og det kan lyde mærkeligt, men det tænker jeg også over klokken seks om morgenen, siger hun i dr.dk-dokumentaren Det radikale spil om efterlønnen, som du kan se herover.

DR Nyheder har den seneste uge fulgt den radikale leder, Margrethe Vestager, helt tæt på både under morgenløbeturen og ikke mindst under de intense forhandlinger i Finansministeriet om tilbagetrækningsreformen.

Forhandlinger, der har vendt op og ned på, hvad der normalt er op og ned i dansk politik.

For De Radikale sad ved forhandlingsbordet med regeringspartierne, De Konservative og Venstre, og med Dansk Folkeparti - samtidig med at de støtter en rød regering efter det kommende valg.

- Jeg sad jo ikke ved det forhandlingsbord hvis jeg troede at det blev umuligt for Helle Thorning at blive statsminister, siger Margrethe Vestager.

Se hele dokumentaren herover.