Hård træning og fynsk dialekt giver Stine Jørgensen smil på læben

Stine Jørgensen har trænet i lidt over en uge i sin nye håndholdklub, Odense Håndbold, og ser frem til sæsonen.

Stine Jørgensen glæder sig til sæsonstart i Odense Håndbold. (Foto: Anne Mette Dam Thrane DR Fyn)

Håndboldspiller på det danske kvindelandshold Stine Jørgensen er flyttet til Fyn for at spille i Odense Håndbold.

Udover at hun er vild med den fynske dialekt og cafémiljøet i Odense, så tiltaler hele spillertruppen i Odense Håndbold hende rigtig meget, så hun er godt tilfreds med klubskiftet fra FC Midtjylland til fynboerne.

- Jeg synes, at Odense Håndbold har et rigtig godt koncept og et rigtig godt set-up. De har investeret i en masse dygtige, unge spillere og landsholdsspillere og står derfor rigtig godt på alle positioner, mener hun.

Stine Jørgensen er i gang med at lære sine medspillere at kende, men hun kender træneren, Jan Pytlick, fra tidligere og ser frem til den kommende sæson med ham.

- Han er en rigtig dygtig træner og har en masse erfaring både internationalt, men også herhjemme så det tiltalte mig, siger venstrebacken.

Håndboldkvinderne i Odense har været i gang med træningen i en uge, og den har været hård, men god, fortæller Stine Jørgensen.

- Vi har to træninger næsten hver dag, hvor det enten er fysisk løb, styrke eller håndboldtræning, så kroppen er godt træt for tiden, siger hun.

Først og fremmest har hun fokus på sæsonstart og på at få det nye hold i Odense til at spille godt sammen, men til december står den på VM med landsholdet for Stine Jørgensen, der bærer anførerbindet, når hun er i de røde-hvide farver.

- Jeg håber mest af alt på, at vi kan fortsætte den udvikling, som vi havde under sidste slutrunde, hvor vi fandt et fodfæste og udviklede os fra første kamp, siger hun, der i rollen som anfører vil forsøge at vise vejen.