Odense Bulldogs skiller sig af med cheftræner

Ishockeyklubben Odense Bulldogs stopper samarbejdet med cheftræner Brad Gratton, når hans kontrakt udløber.

Tre år i streg med exit i kvartfinalerne får nu konsekvenser for cheftræner Brad Gratton. Han får ikke forlænget sin kontrakt, når den udløber efter denne sæson. (Foto: henning Bagger © sCANPIX)

Kvartfinalenederlaget til Herning Blue Fox blev cheftræner Brad Grattons sidste kamp som cheftræner for Odense Bulldogs. Canadierens kontrakt bliver ikke forlænget, når den udløber efter denne sæson.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Efter exit i kvartfinalerne de seneste tre sæsoner trænger vi til at genstarte projektet, og det kan ofte være nemmere med helt nye folk, lyder det.

Brad Gratton kom til Bulldogs i 2014. Dengang var målsætningen, at den fynske klub skulle være en del af toppen i dansk ishockey. Et mål den canadiske hockeytræner ikke har indfriet til trods for en pokaltitel tilbage i februar.

Derfor kigger Bulldogs sig nu om efter en ny træner, der skal gøre klubben til en fast bestanddel af top-fire i dansk ishockey.

- Brad Gratton har store styrker rent hockeyfagligt, og han har bragt en masse til organisationen, men vi vurderer samtidig, at der fremadrettet skal en anderledes profil til, skriver klubben.

45-årige Gratton har tidligere været træner for Herlev og Rødovre og har, afbrudt af en enkelt sæson i Skotland, arbejdet i Danmark siden 2009.