Kirkedrab: Politiet sigter to mænd for drabet

De to mænd, der i går blev anholdt i forbindelse med dræbet på en 40-årig kvinde i Sneslev Kirke ved Ringsted, sigtes begge for drabet.

Kvinden blev fundet dræbt af flere knivstik på kirkekontoret ved Sneslev Kirke. (Foto: MATHIAS ØGENDAL)

I løbet af i nat nåede politiet så langt i efterforskningen af et makabert knivdrab på en 40-årig kvindelig kirketjener ved Sneslev Kirke, at den ene af de to anholdte mænd i dag fremstilles i grundlovsforhør med krav om fængsling.

Det siger leder af efterforskningen, politikommissær Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi:

- Begge af de anholdte er sigtet for drabet. Den 67-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør her til formiddag og den 55-årige har vi løsladt i nat, siger han.

Den dræbte kvinde, der stammer fra Nordfalster blev fundet af en kollega på kirkekontoret i går morges efter kvindens 18-årige datter havde efterlyst hende.

Hun er sidst med sikkerhed set tirsdag morgen, da hun kørte fra sit hjem i Vålse til arbejdspladsen i Sneslev mellem Ringsted og Haslev.

Efterforskninglederen, Ove Pedersen vil ikke kommentere på hvordan de to mænd stiller sig i sagen, eller om den 67-årige skulle være ægtemand til den dræbte kvinde.

Politiet ønsker fortsat at høre fra folk, der har observeret noget i området omkring Sneslev Kirke i løbet af tirsdagen.