Rugbrød med pålæg er topscorer

Danskerne elsker rugbrød til aftensmad, ifølge Madindekset.

Hos Susse's Smørrebrød i Faxe bliver der smurt rugbrød med fiskefilet pyntet med remoulade, citron og dild.

Det er Susanne Skoutrup Jensen, der lægger pålæg og pynt på rugbrødsmadderne. Hun kan godt mærke, at smørrebrød er blevet mere populært.

- De unge kommer også i dag. Det er ikke længere kun de ældre. Det er blevet mere moderne, siger hun.

Susanne Skoutrup Jensen har tidligere haft butik i København og kan godt mærke, at smørrebrødet er kommet på mode efter stagnation i nogle år.

- Jeg er glad for, at de unge også lærer at spise rugbrød, siger Susanne Skoutrup Jensen.

Ifølge Madindekset siger 6,3 procent af danskerne, at de foretrækker rugbrød med pålæg til aftensmad, mens 4,8 procent foretrækker pizza.

Susannes gode råd til de flade rugbrødsmadder:

  1. Sørg for at have salat, tomat, agurk og nogle snackpebre.
  2. Skyl salaten, når den kommer hjem, tag det dårlige fra og opbevar i en plastpose eller bøtte. Så holder det en uge.
  3. Leverpostejen peppes op med et par stykker bacon stegt i mikroovnen.
  • Print
  • Del artiklen: