Mindst 10 dræbt af missilangreb på børnehospital i Syrien

To hospitaler i Syrien er kommet under angreb alene i dag - i Azaz nær den tyrkiske grænse er adskillige dræbt og mindst 30 såret.

Den tyrkiske premierminister, Ahmet Davutoğlu, hævder, at skolen og hospitalet blev ramt af russiske missiler. (Foto: ADEM ALTAN © Scanpix)

Et børnehospital og en nærliggende skole er blevet ramt af missiler i byen Azaz det nordlige Syrien nær den tyrkiske grænse - mindst 10 personer er dræbt og mindst 30 såret.

Ifølge den tyrkiske premierminister, Davotuglo, blev skolen og hospitalet ramt af russiske missiler.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Mindst to børn er blevet dræbt under angrebet og adskillige ambulancer er i gang med at køre de mange sårede til hospitaler i Tyrkiet.

Skolen husede internt fordrevne syrere, der var på flugt fra kampe mellem det syriske regime og de syriske oprørsstyrker i de omkringliggende områder.

Bombardementet sker samtidig med, at et andet hospital syd for byen Idlib i det nordvestlige Syrien ligeledes er blevet ramt af mindst fire missiler.

På dette hospital, som drives af organisationen Læger Uden Grænser, er otte personer savnet. Det er endnu uvist, hvem der står bag bombardementerne af hospitalet, som kan huse op til 30 patienter.

54 mennesker arbejdede ifølge Læger Uden Grænser på hospitalet.