SE BILLEDERNE: Her blev de tre kvinder holdt fanget

Efter 10 års fangenskab lykkedes det tre unge kvinder fra Cleveland i USA at slippe fri. Tre brødre er anholdt og mistænkes for at stå bag kidnapningerne.

FORSVUNDNE KVINDER2 DR.DK

Udefra ligner det et helt almindeligt hus, men de seneste mange år har den hvide villa beliggende i et boligområde syd for centrum af den amerikanske storby Cleveland været brugt til at holde tre unge kvinder fanget.

Tirsdag lykkedes det imidlertid Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight at slippe ud af deres fangenskab og genvinde friheden.

Politiets teknikere i gang med at undersøge huset, hvor de tre kvinder blev holdt fanget. (Foto: Bill Pugliano © Scanpix)

Hjælp mig, jeg er blevet kidnappet!

Det skete efter, at en tilfældig nabo i området havde hørt skrig fra huset og kom ilende dertil.
Her kom han i kontakt med en af kvinderne, som bad ham om straks at ringe til politiet på sin mobiltelefon. Så fik hun røret.

- Hjælp mig! Jeg er blevet kidnappet, og jeg har været forsvundet i 10 år, og jeg er her. Jeg er fri nu, sagde Amanda Berry, i alarmopkaldet, som CNN er kommet i besiddelse af.

Og netop den nu 26-årige Amanda Berry forsvandt blot et stenkast fra huset på Seymour Avenue, der skulle blive hendes fængsel i 10 år.

Politiets teknikere i gang med at undersøge huset, hvor de tre kvinder blev holdt fanget. (© Scanpix)

Forsvandt på vej hjem fra Burger King

Hun forsvandt 21. april 2003 på vej hjem fra Burger King, hvor hun arbejdede, og indtil i dag har hun været sporløst forsvundet.

Det samme gælder den nu 23-årige Gina DeJesus, der forsvandt i 2004 på vej hjem fra skole samt den lidt ældre Michelle Knight, der forsvandt i 2002.

Tre brøde, der alle er i 50-årsalderen er blevet anholdt og mistænkes for at stå bag kidnapningerne.