Tema Valg i USA 2016

Twittermobning efter Trump-tale: #FreeChrisChristie

New Jerseys republikanske guvernør, Chris Christie, så ikke tilfreds ud, da han indgik i bagtæppet under Donald Trumps tale.

Under hashtagget #Freechrischristie kaster brugere på sociale medier sig ind i kampen for at redde Chris Christie, som ligner et gidsel, skriver brugere. (Foto: Gaston de Cardenas © Scanpix)

Da Donald Trump holdt sejrstale i Florida efter en særdeles succesfuldt Super Tuesday, hvor han har vundet minimum en håndfuld stater, var han flankeret af New Jerseys guvernør, Chris Christie.

Da Christie trak sig fra præsidentræset for få uger siden, var han den første repræsentant for Det Republikanske Parti til at bakke op om Donald Trump.

Valg i USA 2016

Følg kapløbet mellem Demokraternes kandidat, Hillary Clinton, og Republikanernes kandidat, Donald Trump, om at vinde det amerikanske valg den 8. november her.

Gå til tema

Og i dag stod han så ved Donald Trumps side, da Trump blandt andet kaldte sin kampagne bedre end Hillary Clintons, fordi hans slogan lyder "I will make America great again", mens Clinton "will make America whole".

Og det var måske svært at finde en grimasse, der kunne passe. For selv om Christie stod i baggrunden på scenen i Florida, er han trådt i forgrunden på Twitter.

Under hashtagget #Freechrischristie gør Twitter-brugere grin med Chris Christies mimik under Trumps tale.

Mirror Politics spørger, om Donald Trump har kidnappet Chris Christie.

Dan Savage forstår ikke, hvorfor Obama ikke har sendt militæret ind for at redde Chris Christie.

"Som han lige har fundet ud af, at julemanden ikke er ægte," skriver Beth S. på Twitter.

"Og så bad jeg Chris Christie om at tage taskerne til bilen og køre mig hjem. Og det gjorde han!", ironiserer Christian Christensen på Twitter.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Nyheder med dig

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve

  • Kun breaking:
  • Alle nyheder:

DR Nyheder på YouTube