Fly me to the moon: SpaceX vil sende to personer rundt om månen næste år

Turen vil vare omkring en uge, siger SpaceX’ grundlægger, Elon Musk.

Nyt liv i den døde mose

Sjældne planter og en fremtid med græssende kvæg. Dele af Utterslev Moser får rettet op på naturen. Det giver nyt liv i mosen, der døde af forurening i 1970'erne.

KORT: Ulven vender stærkt tilbage overalt i Europa

Ørken eller Arktis: Den europæiske ulv er fredet, kan leve overalt og vandrer gerne flere tusinde kilometer. Derfor er den i kraftig fremgang.

Vi anbefaler

Klimaforandringerne truer halvdelen af verdens pattedyr

Langt flere fugle og pattedyr end hidtil antaget er i fare for at uddø på grund af klimaforandringer, viser en ny analyse.

Kunstig intelligens skriver computerprogrammer med lånt kode

Forskere fra University of Cambridge og Microsoft har udviklet et program, der skaber nye programmer ud af offentligt tilgængelige kodestumper.

Sporhunden Novo er specialist i at opsnuse ulve

Hyrdehunden Novo er en af syv hunde i verden, der er specialtrænede i at opspore rovdyr som ulve. Han har bl.a. været med til at snuse sig ind på ulvene i Vestjylland.

LIVE NASA præsenterer nye fund
DNA bekræfter ulveangreb i Vestjylland

Angreb på får har i lang tid plaget husdyrejere omkring Holstebro. DNA-prøver viser nu, at en ulv i mindst ét tilfælde er skyldig.

Satellitter skal tegne første ensartede kort over Grønland

Udvides et pilotprojekt kan hele Grønland kortægges via højtopløselige satellitfotos. De nye kort gør overvågningen af klimaforandringer nemmere, gavner beredskabet og forvaltningen af råstoffer.

VIDEN I TV OG RADIO