Mød produceren bag mysteriepodcasten ’Equinox 1985’

En københavnsk podcastklub lytter til DRs gådefulde radiodrama ’Equinox 1985’, og du kan komme med og møde produceren bag podcasten.

100 års historie med helt almindelige mennesker

P4 Østjylland står bag programserien og podcasts, hvor helt almindelige mennesker fortæller om deres liv og oplevelser. Det bliver til de seneste 100 års danmarkshistorie.

Arbejdet med ’Danmarks Indsamling’ belønnet med guld

Ideen og kommunikationen bag DRs ’Danmarks Indsamling’, som de seneste 10 år har samlet 970 millioner kroner ind, er blevet hædret med en Creative Circle Award.

  1. DR Big Band får central rolle i Japan

    DR Big Band kommer i centrum ved Tokyo Jazz Festival med en stor radio- og tv-transmitteret koncert i Japan i anledning af, at der nu er udgivet jazzplader i 100 år.

  2. Næste uges DR: DR2 ser på trænings-afhængighed

    Her får du smagsprøver på programmer og arrangementer i den kommende uge fra den 24.-31. maj 2017.

  3. Nyt morgenhold på P3

    Fra på mandag vil P3’s populære morgenprogram 'Go’ Morgen P3' lyde anderledes. Her rykker et helt nyt hold nemlig ind i morgenstudiet.

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve

Aktuelt om DR

BILLEDER: 50 år med ’Ung vrede’

Den 30. maj er det præcis 50 år siden, at TV-Teatret havde tv-premiere på John Osbornes berømte stykke ’Ung vrede’ med blandt andre Malene Schwartz og Preben Kaas i hovedrollerne.

Kommende programmer og koncerter

DR1 Dokumentar: Vold på hjernen

29. maj kl. 20.45 på DR1: 28-årige Jacob skal afsone sin syvende dom for vold. DR1 Dokumentar har fulgt ham og de forskere fra Rigshospitalet, der undersøger hans og andre voldsforbryderes hjerner – m

Lykketoft og de lejlighedsvist Forenede Nationer på DR2

1. juni kl. 21.30 på DR2: Som den første dansker har Mogens Lykketoft været formand for FN's generalforsamling. I et år har et tv-hold fulgt politikeren, når han på højeste plan forsøger at gennemføre

Kaos-dyrkende Kellermensch er tilbage

3. marts 2018 kl. 20.00 i DR Koncertsalen: Det anmelderroste band indtager DR Koncerthuset med nyt materiale i baglommen.

’Idealister’ - ny podcastserie baseret på Hans Scherfigs romanklassiker

En dag i efteråret 1938 findes godsejer Skjern-Svendsen myrdet i sit soveværelse på det sydsjællandske slot, Frydenholm. Med denne begivenhed åbner Hans Scherfig sin romanklassiker ’Idealister’, der n

Sektioner Om DR

Koncerthusets kundecenter
Bland dig i DR
DR for virksomheder
DR for eksterne producenter
Har du brug for DRs arkiv?
Fejl,faktaogrettelser

DR har oprettet en side, der samler alle rettelser på tværs af redaktioner.