Fra Aalborg til Sydney: Her er de 10 solister, der dyster i Melodi Grand Prix 2017

De 10 solister, der deltager i Melodi Grand Prix 2017, er netop offentliggjort. Seerne kan glæde sig til nye og erfarne stemmer fra både ind- og udland.

Sådan dækker DR Trumps indsættelse

Fredag indsættes Donald Trump som USA’s 45. præsident. Det er en stor begivenhed, som medier verden over dækker, og det samme gør DR.

BILLEDER: Leif Panduro satte et stort aftryk på DRs TV-drama

I disse dage er det 40 år siden, at forfatteren Leif Panduro døde. Han fik stor betydning for DRs TV-dramatik. Se nogle af de historiske billeder fra DR Arkiv her.

  1. DR går tæt på de næste vælgere

    DR er med, når 60.000 skoleelever i 8.-10. klasse de kommende tre uger holder valgkamp – ikke til elevrådet, men til et fiktivt folketingsvalg, der afgøres af eleverne 2. februar.

  2. Kom med til årets europæiske kulturhovedstad: Aarhus

    Adrian Hughes tager seerne med til åbningen af Europæisk Kulturhovedstad 2017 den 21. januar. Hele året er DR med fra Aarhus.

  3. Fire nye modtagere af P2 Prisen er fundet

    Hans Abrahamsen er blevet hyldet internationalt den seneste tid. Nu får han også P2 Prisen for ’Årets Danske Album’. P2 har også sat navn på andre af årets modtagere ved P2 Prisen i Aarhus 3. februar.

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve

Aktuelt om DR

Hurtige nyhedsfix gør mange rundtossede

DR Medieforskning har studeret en række danskeres nyhedsforbrug. Mange er nyhedsjunkier, men de siger også, at de ikke nødvendigvis har styr på fakta og sammenhænge af den grund.

Kommende programmer og koncerter

De skjulte talenter – DR1 Dokumentar om autister

23. januar kl. 20.45 på DR1: De kan have fotografisk hukommelse og huske detaljer, som andre hverken ser eller husker. DR1 Dokumentar har i fire programmer fulgt en række voksne autisters hverdag.

Alex Vargas vender tilbage
Søs og kampen om cannabis

24. januar kl. 20.45 på DR1: Da Søs Egelind blev ramt af alvorlig sygdom tog hun, ved siden af den lægelige behandling, ulovlig cannabis for bl.a at smertelindre og mindske bivirkninger.

P8 Jazz Alive 2017 i DR Koncerthuset

31. marts 2017 kl. 20.00 i DR Koncerthuset: P8 Jazz gør det igen. Samler over 20 forskellige jazzmusikere på scenen for én enkelt aften i DR Koncerthuset. Sætter dem sammen i nye og overraskende konst

Master Fatman holder jazzskole

12. februar klokken 14.00 i Studie 2: Master Fatmans Jazzskole inddrager børnene i jazzens historie med god karma og fascination for musikkens mangfoldige sprog.

Sektioner Om DR

Koncerthusets kundecenter
Bland dig i DR
DR for virksomheder
DR for eksterne producenter
Har du brug for DRs arkiv?
Fejl,faktaogrettelser

DR har oprettet en side, der samler alle rettelser på tværs af redaktioner.