DR i korte træk

En helt kort introduktion til DRs nøgletal, kanaler og platforme.

(Foto: Kirsten Løffler Reich © DR)

DR har eksisteret siden 1. april 1925, og DR er sat i verden for at samle, udfordre og oplyse Danmark. På radio, i tv og på nettet vil vi skabe dansk kultur og journalistik, der kan samle om fælles oplevelser og give stof til eftertanke og gode samtaler.

DR er for alle, og uanset alder, medievaner eller indkomst, er det vores mål, at vores indhold giver dig noget med. Det kan være lysten til at diskutere med andre, inspiration til at gå nye veje eller gode oplevelser, du kan dele med andre. Mød os i P4's distrikter over hele landet, hos DR Aarhus eller i DR Byen og DR Koncerthuset i København.

DR ledes af en bestyrelse på 11 medlemmer, der udpeges for fire år ad gangen og af en direktion, anført af generaldirektøren.

DR består i dag af følgende:

Tv-kanaler: DR1, DR2, DR3, DR Ultra, DR Ramasjang og DR K

Nøgletal 2015
  • 96 procent brugte hver uge et eller flere af DRs tilbud

  • 43.809 timers fjernsyn

  • 104.874 timers radio

  • Andelen af dansk musik i radioen var 45 procent

  • 1.563.827 ugentlige brugere af dr.dk

  • 300.000 gæster i DR Koncerthuset, hvoraf ¼ var børn og unge

Radiokanaler: P1, P2, P3, P4 (herunder P4 Bornholm, P4 Esbjerg, P4 Fyn, P4 København, P4 Midt & Vest, P4 Nordjylland, P4 Sjælland, P4 Syd, P4 Trekanten og P4 Østjylland), P5, P6 Beat, P7 Mix, P8 Jazz og DR Nyheder.

Net og mobil platforme: Dr.dk og flere app'er

Orkestre og kor: DR Symfoniorkestret, DR Big Band, DR Vokalensemblet, DR Koncertkoret, DR Pigekoret, DR Juniorkoret, DR Børnekoret og DR Spirekoret.