DR1 søger iværksættere til 'Løvens Hule' sæson 3

Nu kan du melde dig til tredje sæson af 'Løvens Hule', der skal optages til sommer.

Her er løverne fra sæson 2: Christian Stadil, Birgit Aaby, Tommy Ahlers, Ilse Jacobsen og Jesper Buch (Foto: United Productions Aps)

Mangler din virksomhed penge for at nå nye højder? Har du en idé, som med den rigtige investor kan blive en solid forretning? Eller har du allerede nu en eksisterende forretning, der tjener penge i Danmark, men som godt kunne bruge en erfaren sparringspartner til at tjene endnu flere og måske blive en verdenssucces?

Så meld dig til tredje sæson af DR1’s programserie ’Løvens Hule’.

’Løvens Hule’ er baseret på tv­-formatet 'Dragons Den', der sendes på BBC i England – og i USA med titlen 'Shark Tank'.

Et panel af fem investorer vil i programmet vurdere, om netop din virksomhed eller forretning er værd at investere i. Er svaret ja, så vil én eller flere af "løverne" investere deres egne penge i din virksomhed og hjælpe dig videre.

Panelet, der består af nogle af Danmarks dygtigste og mest succesfulde erhvervsfolk og serie-investorer sidder igen klar til at investere store summer i de virksomheder, som de ser et potentiale i.

Optagelserne til 'Løvens Hule' vil finde sted i København i sommeren 2017. Hvis du/I er interesseret i at medvirke i programmet, så hent et ansøgningsskema her på siden, og send det til post@unitedtv.dk.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt, men allersenest den 1. maj 2017. Du vil få svar på, om du/I er gået videre, senest i starten af juni.

Ansøgningsskema

Nyhedsbrev OM DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve