Lige nu på DR P1

P1 Eftermiddag

En stol - det er noget man sidder i, forhåbentlig godt. Eller måske noget, man investerer i: I går aftes blev en stol solgt på auktion for ikke mindre end 860.000 kroner. Eller, hvad de færreste nok havde set komme: En ny slagmark i kønnenes kamp? P1 Eftermiddag prøvesidder et helt nyt møbeldesign med feminin indfaldsv… Vis mere

Startede klokken 14:03 Slutter klokken 15:30 (Næste: Hullet i julen 9:24 - Den anden Frede og arkiverne)

Udvalgte udsendelser

 1. P1 Dokumentar: Sult, tyveri og en duft af vanilje

  Juletid er bagetid, og bagetid er vaniljetid. Men ved du egentlig, hvordan din vanilje er produceret? P1 Dokumentar afslører i samarbejde med mediet Danwatch, at den vanilje fra Madagaskar, der ender i vores supermarked, kan være hælervanilje, der er produceret af børn.

 2. Kejser: Venner er godt for sundheden

  Venskaber er afgørende for vores sundhed og overlevelse, siger forskerne. Og hvis man kunne, burde vi ordinere venskaber på recept. Men hvordan får vi de gode venner, der er medvirkende til, at vi bliver mindre syge, og som kan hjælpe os igennem svære perioder i livet?

 3. Radiofortællinger: En flygtning fra en anden tid

  Lili, 93 år, sidder i sin dagligstue og ser på flygtningestrømmene i TV. "Jeg har selv prøvet at gå der på landevejene med en lille kuffert", siger hun alt imens hjemmehjælpen støvsuger omkring hende - og tankerne strømmer tilbage i tiden.

Seneste udsendelser og artikler

 1. P1 Business: Ny tider for Novo Nordisk

  For blot et år siden var Novo Nordisk børs-darling. Men siden da har virksomheden fået tæsk. 400 milliarder i børsværdi er barberet af. Og medicinalindustrien er i stormvejr på det vigtige amerikanske marked. Nu er "chefen" gennem 16 år Lars Rebien Sørensen på vej væk fra posten. Men han forlader ikke Novo Nordisk. Flytter blot fra direktionslokalerne til Novo Nordisk-fondens. For han drømmer fortsat om den ultimative diabetes-kur: "Det er stadig mit mål at helbrede Diabetes". Gæst i P1Business: Lars Rebien Sørensen adm. dir. Novo nordisk indtil 1. januar. Vært: Solveig Bjørnestad. www.dr.dk/p1/p1-business

 2. Arabiske Stemmer: Syriske kvinder på flugt - udsatte og stærke

  Millioner af syriske kvinder er på flugt fra krigen i deres land. Mange af dem kæmper for at overleve, bevare deres værdighed og beskytte deres børn mod diskrimination og overgreb i nabolandet Libanon. Arabiske Stemmers Steen Nørskov og Folkekirkens Nødhjælps Rikke Østergård har mødt en række stærke, men udsatte syriske kvinder, på flugt fra den største humanitære katastrofe i Verden lige nu. Tilrettelæggelse: Steen Nørskov.

 3. P1 Debat: Ny folkeafstemning om EU?

  Den danske regering har nu fået en særaftale med EU om at blive i politisamarbejdet Europol. Men vil danskerne det samme som regeringen? I december sidste år stemte et flertal af danskerne NEJ til at ændre retsforbeholdet og dermed JA til at forlade Europol i 2017. Har danskerne krav på en ny EU-afstemning? Har danskerne tillid til EU-samarbejdet? P1Debattører: Martin Lidegaard (R), Søren Søndergaard (Ø), Kenneth Kristensen Berth (DF) og Jan E Jørgensen (V). Vært: Gitte Hansen. www.dr.dk/p1debat

 4. Baglandet: Harboøre lidt før lukketid (ugens udvalg)

  Vi har i denne uge været vestpå, i den lille forblæste og traditionelt indremissionske by Harboøre, som er blevet hård ramt af den fraflytning fra land til by. Vi tager på andejagt med hotelejeren Alex, der bærer sin vestjyske dialekt med stolthed. Vi møder præsten, der prædiker kristendom som vor mor lavede den, med himmel og helvede. Og besøger den lokale bar Pubben hvor barske historier dukker op. Reporter: Mikkel Rønnau. Vært: Anne Pilegaard Petersen.

Mest hørte programmer DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Sproglaboratoriet Årets digitale sproglige nyskabelser Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten fra Koncerthuset Léonie Sonnings Musikpris 2016 Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Eventyret om Thyraen Ferdinand Genre: Sjov radio

Søg efter titel