Lige nu på DR P1

P1 Eftermiddag

Det gode liv og eftermælet. Det er to af de historier, man kan høre i udsendelsen i dag. Hvad er det gode liv i dag? Vi trækker en linje fra Carl Larssons billeder, der for tiden udstilles på Orddrupgaard under titlen ”Det gode liv”, op til i dag. I studiet får vi besøg af den nye professor i etnologi, Tine Damsholt… Vis mere

Startede klokken 14:03 Slutter klokken 16:07 (Næste: Orientering)

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. LAIKA på P1 - gid det gav mening

  Satireprogram med Stine Schrøder Jensen, Troels Malling og Troels Thorsen.

 2. P1 Dokumentar: Kvinden der ville give sin nyre væk

  Sidste år døde 22 danskere, mens de ventede på at få en ny nyre. 500 andre står på venteliste til at få skiftet deres syge organ ud. Alligevel siger det danske sundhedsvæsen nej tak til danskere, der gerne vil donere en nyre til en patient, de ikke kender. Selvom den anonyme donation foregår helt uproblematisk i flere af vores nabolande. En af dem, der gerne vil donere sin nyre væk, men ikke må, er Rikke Koreska. Men hun er fast besluttet på at gøre det alligevel. Tilrettelægger: Alexander Hecklen. Redaktion: Christian Bentsen. Vært: Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen. Redaktør: Jesper Hyhne.

 3. P1 Debat: Er tidens krav om selvudvikling djævelens værk?

  Psykologiprofessor, Svend Brinkmann, har skabt opsigt med sin nye bog, ”Stå fast”, hvor han langer kraftigt ud efter tidens udviklingstrang. Dvæl ved fortiden og det negative i dit liv, ta’ nej-hatten på og fyr din coach – du finder ikke lykken ved at søge i dit indre, hævder han. Har han ret? Og siger han andet end, hvad præster og teologer længe har sagt? Er tidens krav om selvudvikling i virkeligheden djævelens værk?

 4. Radioavis
 5. Apropos - embedsmænd

  Embedsmænd og ansvar. Sådan som embedsmænd og politikere arbejder sammen i dag, så er det ikke altid let at finde kilden til en fejl i ministerierne. En minister er som udgangspunkt altid ansvarlig, men hvis fejlen blev lavet af en embedsmand, der overskred sine beføjelser, så er det ikke altid vedkommende straffes. Tværtimod er det ofte lidt på må og få om brændet falder helt ned på embedsmændene. Hvis man tænker i alternativer til det nuværende embedsmands, så er der dog både plusser og minusser. Medvirkende: Heidi Houlberg Salomonsen, lektor i statskundskab, Aalborg Universitet og Tim Knudsen, professor ved Københavns universitet og medforfatter til bogen "Ansvaret der forsvandt". Vært: Mikkel Krause.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: LAIKA på P1 Laika finder match på Tinder Genre: Sjov radio

Søg efter titel