Lige nu på DR P1

Startede klokken 12:00 Slutter klokken 12:20 (Næste: P1 Debat)

Udvalgte udsendelser

 1. Alting, ingenting, Harvey Keitel

  Radiobiografen

 2. Mennesker og medier

  Troværdighedskløften

 3. Selvsving

  Undskyld, Fogh, det var ikk' så'n det sku' gå

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. Mennesker og Tro: Udsat

  Formand for Rådet for Socialt Udsatte Jann Sjursen fortæller i lyset af påsken om sit møde med mennesker i nød. Tilrettelæggelse: Anders Laugesen.

 2. Radiodrama: RoadRunner 2:4

  Roadrunner er en radio-thriller om korruption, tortur, masseovervågning, en kæmpe computer kaldet Roadrunner og om Peter. Året er 2003. Peter bliver sendt til Irak for at stå i spidsen for genopbygningen af en mindre provins. Det går hurtigt op for ham, at de projekter, hans kontor støtter, kun eksisterer på papiret. Han stopper derfor bevillingerne, hvilket ikke falder i god jord. Peter bliver kaldt til Bagdad for at stå skoleret hos sin overordnede; Den amerikanske generalguvernør. Beskeden er klar; hvis genopbygningen ikke virker, må han få det til at se ud som om! Desillusioneret går Peter ud i Bagdads nat og her møder han sin gamle skolekammerat Laura og hendes ven James Steele. Det bliver en nat, Peter sent glemmer. Roadrunner har blandt andre Nicolaj Kopernikus, Charlotte Munck, Nadia Auda, Esben Smed, Lars Knutzon, Kristian Halken og Finn Nielsen på rollelisten. Manuskript og instruktion: Thomas Bjerregaard Nielsen. Teknik: Helga Prip. Producer: Dorthe Riis Lauridsen.

 3. Radioavis
 4. På tomandshånd med forfatter Christian Mørk

  Foran et menneske ligger en håndfuld spor...og hvert af dem peger på afgørende tidspunkter i livet. Men hvilke skal vælges ud, når der er en time til at fortælle - og hvorfor skal nogle vælges fra? I programmet På tomandshånd skiftes vært og gæst til at pege på de vigtige begivenheder - og hente ting frem fra gemmerne. Tilrettelagt af Thomas Holmby Hansen og Karen Secher.

 5. Radioavis

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Videnskabens Verden Hyldest til en fantastisk orm Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Buda på P6 BEAT Både ny elektronisk musik og klassikere Genre: Musik
 3. p1d
  Program: LAIKA på P1 Synger på sidste vers ... Genre: Sjov radio

Søg efter titel