Lige nu på DR P1

Eksistens: Du behøver (ikke?) få børn

Har du valgt at få børn? Nogle mener at børn er selve meningen med livet. Andre mener at de bare er pisseirriterende! Nogle får børn børn ud fra et brændende ønske om at sætte et nyt liv i verden. Fordi de biologisk set ikke kan lade være. Eller fordi de er bange for at blive opfattet som "mærkelige", hvis de vælger bø… Vis mere

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 06:07 (Næste: P1 Morgen)

Udvalgte artikler

 1. Sådan ser det nye P1 ud

  Fra mandag den 29. september går et nyt P1 i luften med en række programændringer. Se den nye normalsendeplan her.

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. Eksistens: Du behøver (ikke?) få børn

  Har du valgt at få børn? Nogle mener at børn er selve meningen med livet. Andre mener at de bare er pisseirriterende! Nogle får børn børn ud fra et brændende ønske om at sætte et nyt liv i verden. Fordi de biologisk set ikke kan lade være. Eller fordi de er bange for at blive opfattet som "mærkelige", hvis de vælger børn fra. I Eksistens i dag taler vi med Lone Frank og Tor Nørretranders, som har hver deres opfattelse af det at få børn, og hvorfor vi gør det. Professor MSO i Tysk ved Aarhus Universitet, Søren Fauth, fortæller i fjerde afsnit af serien SuperTanker, om sin forskning og hvad der driver ham. Medvirkende: Lone Frank, Videnskabs journalist og forfatter. Tor Nørretranders, forfatter. Vært: Carsten Ortmann. Tilrettelægger: Mira Kellermann.

 2. Radioavis
 3. Orientering

  I dagens udgave af Orientering skal vi høre om demonstrationer i Hong Kong. Her lykkedes det ikke studenterorganisationen og myndigheder at komme overens under gårsdagens live-transmitterede forhandlinger. Derudover kigger vi nærmere på en tre-dages kongres i København om bæredygtig udvikling. Og så ser Orientering nærmere på hvidvaskning af penge. Det viser sig, at Danmark er ideelt for den slags. I Rusland, Ukraine og andre tidligere sovjetiske republikker bliver Danmark nemlig markedsført, som et skattely på linje med steder som Caymen Island, Lichtenstein og Gibraltar. Thomas Alling redigerer.

 4. P1 Eftermiddag

  Syv gange vandt han Tour de France, men han tabte verdens beundring, da han måtte tilstå sit dopingmisbrug. Vi kigger på dopingafsløringer i anledningen af en ny bog, som udkommer i dag om cykelrytteren Lance Armstrong. Skuespilleren Leonardo diCaprio donerede forleden 7 millioner dollars til at redde verdenshavene – vi ser på, hvordan det fungerer, når kulturpersonligheder stiller sig i spidsen for en god sag.

 5. Kulturknuserne: SF vil have flere indvandrere i dansk film

  SF vil have mere ligestilling i dansk film både i forhold til etnicitet og køn. De borgerlige mener ikke, det er politikernes opgave. Debatten om 1864 fortsætter. Ole Bornedal bruger både sin kone og sin datter i tv-serien. Kan man tale om nepotisme? Det Skrå Teater i Odense har valgt at spille deres forestilling "Kirkegården" på Assistens Kirkegård i Odense. Først var det ment som provokerende teater, men efter klager trækker de i land. Kulturknusere: Lærke Hein, bestyrelsesformand Distortion, Ulrik Bülow tidligere direktør i Matas, Sonofon og Synoptik, i dag direktør hos Otto Mønsted A/S, Thomas Korsgaard, dabattør. Vært: Morten Runge.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kulturknuserne SF vil have flere indvandrere i dansk film Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: Jazzoom 10 år med Ibrahim Electric Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving 1864 – The Pia Kjærsgaard Edition Genre: Sjov radio

Søg efter titel