Lige nu på DR P1

P1 Morgen

Tirsdag ser vi på, hvad de mange udskiftninger i Skatteministereiet har af betydning. I dag skal danmarkshistoriens største hackersag for retten. To unge mænd står tiltalt for at have overtrådt straffeloven ved blandt andet at have skaffet sig adgang til over 4 millioner danske kørekort. Og så rasler Nato med sablen ov… Vis mere

Startede klokken 08:07 Slutter klokken 09:00 (Næste: Radioavis)

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. Radioavis
 3. Radioavis
 4. Apropos - festival

  Danske festivalers styrke ligger i midlertidigheden, hvor publikum kan mødes i fællesskab. Sådan har det været siden oldtidens Grækenland. Og de midlertidige kulturfestivaler vinder frem og skaber udfordringer for det eksisterende kulturliv i Danmark. Udsendelsen sendes direkte fra Aarhus Festuge Gæst: Olav Harsløf, professor i performance design på Roskilde Universitet. Vært: Diana Bach.

 5. Faglitteratur på P1

  'Baggrund' er et nyt internettidsskrift, som en flok Idéhistoriestuderende fra Aarhus Universitet har lanceret med stor succes. Ovenikøbet i en tid, hvor de humanistiske fag er truet. Medvirkende: Søren Høgh Ipland, kandidat stud. og Christoffer Basse Eriksen, ph.d.stud. Vært: Emil Rothstein-Christensen.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p3
  Program: Det Elektriske Barometer Din Lytterbestemte hitliste Genre: Musik

Søg efter titel