Lige nu på DR P1

LAIKA på P1 - Sexisme er sund fornuft

Laika er tilbage i din radio med bl.a. et sextilbud der er umuligt at sige nej til, en jinglemaskine, der spænder ben for en snak om voksenmobning, en dame der truer med at skylle sin kattekilling ud i toilettet og så kan du høre hvordan meget af det vi normalt kalder sexisme i virkeligheden er sund fornuft. Satireprog… Vis mere

Startede klokken 03:45 Slutter klokken 04:03 (Næste: Orientering Weekend)

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. LAIKA på P1 - Sexisme er sund fornuft

  Laika er tilbage i din radio med bl.a. et sextilbud der er umuligt at sige nej til, en jinglemaskine, der spænder ben for en snak om voksenmobning, en dame der truer med at skylle sin kattekilling ud i toilettet og så kan du høre hvordan meget af det vi normalt kalder sexisme i virkeligheden er sund fornuft. Satireprogram med Stine Schrøder Jensen, Troels Malling og Troels Thorsen.

 2. P1 Dokumentar: Grøn plan med skifergas

  Danmark skal klare sig med vind, sol og biomasse senest i 2050. Fossile brændsler skal blive i jorden. Det er politikerne enige om, alligevel tillader de, at der ledes efter en ny type fossilt brændsel, skifergas. Tilrettelæggelse Søren Flytkjær.

 3. Radiofortællinger

  Jonas vågner op. Han har tømmermænd og ved ikke hvor han er. Det gør ondt over det hele, og da han kigger ned af sig selv, er han sort af blæk! Andrea har flere gange været i uheldig karambolage med en hjemmetattoverings-maskine, og noget med en eks-kæreste. Det hele er noget rod. Hør denne uges Radiofortælling om blæk, eks-kærester og mærker for livet. Vært: Mikkel Rønnau

 4. Sproglaboratoriet: Dia'læægt

  De fleste danskere har en opfattelse af, at nogle dialekter har mere prestige end andre. Hvordan er det blevet sådan? Sproglaborant Helle Solvang, som har lagt sin egen dialekt bag sig, taler med dialektforsker Karen Margrethe Pedersen om, hvad dialekterne betyder for os, og hvorfor de langsomt forsvinder. Lytterspørgsmålene handler også om dialekter. En lytter spørger, hvorfor der bliver talt rigsdansk i tv-serien '1864' og ikke sønderjysk og fynsk. Medvirkende: dialektforsker ved Nordisk Forskningsinstituts afdeling for dialektforskning Karen Margrethe Pedersen. Tilrettelæggelse: Sarah Sander Laugesen. Vært: Helle Solvang.

 5. Eksistens: Du behøver (ikke?) få børn

  Har du valgt at få børn? Nogle mener at børn er selve meningen med livet. Andre mener at de bare er pisseirriterende! Nogle får børn børn ud fra et brændende ønske om at sætte et nyt liv i verden. Fordi de biologisk set ikke kan lade være. Eller fordi de er bange for at blive opfattet som "mærkelige", hvis de vælger børn fra. I Eksistens i dag taler vi med Lone Frank og Tor Nørretranders, som har hver deres opfattelse af det at få børn, og hvorfor vi gør det. Professor MSO i Tysk ved Aarhus Universitet, Søren Fauth, fortæller i fjerde afsnit af serien SuperTanker, om sin forskning og hvad der driver ham. Medvirkende: Lone Frank, Videnskabs journalist og forfatter. Tor Nørretranders, forfatter. Vært: Carsten Ortmann. Tilrettelægger: Mira Kellermann.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p3
  Program: Smag på P3 Ny musik, quizzer og musiknyheder Genre: Musik
 2. p1d
  Program: Selvsving Summer of 1864 Genre: Sjov radio

Søg efter titel