Lige nu på DR P1

Startede klokken 06:07 Slutter klokken 09:05 (Næste: Mennesker og medier: Dobbeltroller)

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioklassikeren: Gys, gru og døde sjæle

  Halloween er via USA kommet til os fra de førkristne Keltiske døderitualer. Men også før dagen blev uhyggeligt kommercialiseret, var Allehelgens og Allesjæles dage en del af vores kultur - og uløseligt knyttet til døden, til gys, gru og gengangere. Radioklassikeren roder i arkivets kuldslåede kældre og taler bl.a. med Hjernemadsen om gysets nødvendige kraft. Vært: Jon Kaldan.

 2. Radioavis
 3. Orientering

  I dagens udgave af Orientering skal vi høre om en ny international aftale om bankhemmeligheder og skattely. Det skal være slut med bankhemmeligheder, hvor man kan gemme rigdommene væk i nære eller fjerne lande, uden at betale skat. 51 lande, inklusiv Danmark, underskrev i går en international skatteaftale. Derudover ser vi nærmere på gældssanering. De fleste af os skylder penge væk, men for nogle går det helt galt. Og pludselig er den sociale deroute i fuld gang. 225.000 er registreret i Ribers som dårlige betalere. Og hvis man dertil lægger den samlede gæld til det offentlige, handler det om 67 mia. kroner. Og så ser vi på et nyt pilotprojekt i Frederiksberg for at hjælpe de arbejdsløse akademikere. Akademikerne skal komme med løsninger på kommunens udfordringer, og så sælge dem til det private erhvervsliv. Thomas Alling redigerer.

 4. P1 Eftermiddag

  Døren står åben, når Karen Secher og Tore Leifer blander samfund og kultur med undren og nysgerrighed i to timers direkte radio.

 5. Netværket: Mister vi respekten for alderdom fordi vi lever længere?

  Vi lever længere end nogensinde før, men paradoksalt nok bliver vi ikke gamle. 60'erne er de nye 40'ere, og måske er 70'erne eller endda 80'erne, de nye 50'ere. Men der er stadig mennesker der bliver gamle, på den gamle måde, hvor det både gør ondt og til tider er uværdigt. Har vi mistet respekten for dem der bliver svage og gamle, fordi det er blevet normalt at kunne alt som ældre? Det diskuterer direktør i CEPOS, Martin Ågerup, adm. Direktør i reklamebureauet, Envision, Mona Juul og sportschef i DHF, Ulrik Wilbek. Vært: Bjarke Stender.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p8j
  Program: Eftermiddagen på P8 JAZZ med Naya Buric Nutidens jazz, små overraskelser og kendte klassikere Genre: Musik
 2. p1d
  Program: Selvsving Summer of 1864 Genre: Sjov radio

Søg efter titel