Lige nu på DR P1

P1 Morgen

USA fremlægger ”beviser” for, at raketter affyres fra Rusland og ind i Ukraine. Vi trækker en parallel til Irak-krigens optakt. Og vi får en analyse af, at en række lande stadig ikke har adgang til de sidste flyofre på nedstyrtningsstedet. Folkeskolen fylder i dag 200 år – og P1 Morgen spørger, hvor meget folkets s… Vis mere

Startede klokken 08:07 Slutter klokken 09:00 (Næste: Radioavis)

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. Radioavis
 3. Radioavis
 4. Apropos - Ansvarlighed

  Ansvarlig er et af de mest populære ord at bruge, når vi skal profilere os overfor mulige arbejdsgivere eller samarbejdspartnere. Men hvordan tager vi ansvar overfor os selv som mennesker? I Pigegruppen i København møder man unge kvinder, som synes det er så svært, at de hidtil har undgået at tage ansvar og i stedet grebet til vold, stoffer eller anden selvskadelig adfærd. Gæst: Leder af Pigegruppen Gyda Heding. Vært: Diana Bach.

 5. Filosoffen, Forfatteren og Fremtidskvinden - Håb

  Håbet er lysegrønt og forventningens glæde er altid den største - eller er håbet en måde at udhule sin handlekraft, fordi det eneste, der kommer af sig selv er rod og nullermænd. I programmet filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden er det i dag håbet, der bliver vendt og drejet. Hør filosoffen Ole Fogh Kirkeby, forfatteren Knud Romer og fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen om at leve på et skrabelod, drømme nye virkeligheder frem og troen på, at der er friske jordbær på frokostbuffeten. Tilrettelæggelse: Susanna Sommer og Jesper Dein.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Vi overvåges som aldrig før Danmark i Spionernes Spind Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Historisk koncert med de legendariske Wiener Filharmonikere P2 Guldkoncerten Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Det er sommer og det er helt i hegnet. Få et herligt genhør I hegnet Genre: Sjov radio

Søg efter titel