Lige nu på DR P1

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 00:32 (Næste: Mennesker og Tro: Christian Hjortkjær om synd, skam og selvrealisering)

Udvalgte udsendelser

 1. Søndagsfrokosten: Skal Løkke gå af?

  "Jeg vil ikke være statsminister for enhver pris", sagde Lars Løkke tilbage i 2014. Knap tre år senere har han nærmest arkiveret alle sine mærkesager lodret. Nu anbefaler Martin Krasnik i en opsigtsvækkende leder i Weekendavisen, at Løkke går af. Har Krasnik ret? Skal terrorsagen fra Manchester ændre den måde, vi går til koncerter og kulturarrangementer på? Og hvad skete der egentlig til landsmøde hos Alternativet?

 2. Panorama: Skat på walisisk

  Butiksindehavere i en lille walisisk by med nogle tusinde indbyggere har fået nok af multinationale selskabers skatteunddragelser og undersøger nu, hvordan de også kan slippe billigt i skat - f.eks. ved at flytte off-shore. Hvorfor skal vi betale skat, når de store slipper for at bidrage til samfundet, spørger de.

 3. Ugens gæst: Mette Grith Stage

  Terrortiltalte, rockerpræsidenter, Kundbypigen og drengene fra Ry - Mette Grith Stage forsvarer dem alle. Hun var først anklager, men er i dag en af landets mest efterspurgte forsvarsadvokater og siger principielt aldrig nej til at forsvare en klient. Gør det Mette Grith Stage til en af "rockernes velbetalte håndlangere", som Ekstra Bladet skrev og har Odenses borgmester ret, når han sammenligner hende med Godfatheradvokaten Tom Hagen?

Seneste udsendelser og artikler

 1. Europa lige nu: Skarp kritik af EU-Korea handelsaftale

  Arbejderne i Sydkorea har fået dårligere vilkår mens EU har haft sin handelsaftale med landet. Der bliver blandt andet slået hårdt ned på fagforeninger og deres ledere bliver fængslet. EU må kræve at forholdene bliver bedre, lyder det fra Europa Parlamentet. Herhjemme er LO glad for kritikken. Men hovedorganisationen bakker stadig op om EU's handelsaftaler. Også CETA. Hør mere om den sag i ugens Europa lige nu. Vi tager også et dybt kig på et Balkan der i stigende grad er præget af politisk ustabilitet og etniske spændinger. EU har i manges øjne vendt det blinde øje til udviklingen alt for længe. Denne uge var seks Balkan-ledere så til møde i EU. Men hvad er det der foregår på Balkan? Vi får et indblik. Vært: Marianne Skovlund. www.dr.dk/Europaligenu

 2. Verden ifølge Gram: Det nye gamle NATO

  NATO prøver at genfinde sin rolle i forsvaret af Europa. Forsvarsalliancen har igen rettet sine øjne mod Rusland efter præsident Putins truende adfærd. Men hvad er det for et NATO, der skal genopfinde sig selv efter at USA's præsident Trump har sagt at forsvarsalliancen er forældet og for dyr. I denne uge deltager han i NATOs topmøde i Bruxelles. Vært: Steffen Gram.

 3. Tidsånd: Verdensarven efter Islamisk Stat

  Islamisk Stat mister terræn i Mellemøsten. Organisationen efterlader et område, som er præget af religiøst motiverede ødelæggelser på verdensarven. Vi undersøger, hvor slemt det står til, og spiller en hymne til Nineveh, et af de områder, som har været besat. Vært: Christoffer Emil Bruun.

 4. Slotsholmen: Højdepunkter til Kristi Himmelfartsdag

  Slotsholmens dækning af Finansministeriets magt endte i en forespørgselsdebat i Folketinget, Søren Pind kom i studiet og erklærede sin kærlighed til Ronald Reagan, og så stillede vi i Slotsholmen det penible spørgsmål: Har de ikke-folkevalgte ansatte i partiernes sekretariater på Christiansborg mere magt end de fleste menige folketingsmedlemmer? Kristi Himmelfartsdag bringer vi højdepunkter fra forårets politiske sæson. Vært: Bjarne Steensbeck.

Mest hørte programmer DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 Havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel