Lige nu på DR P1

Orientering

I over et hundrede dage har Saudi Arabien ladet bomber fra sine kampfly regne ned over Sana'a og andre byer i Yemen, og FN har nu klassificeret den humanitære krise i Yemen som ligeså slem som dén i Syrien. Argentina havde som Grækenland været under flere års administration og dikterede hestekure fra den Internationale… Vis mere

Startede klokken 22:03 Slutter klokken 00:05 (Næste: Sommergæsten på P1: Andreas Brantelid)

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. Orientering

  I over et hundrede dage har Saudi Arabien ladet bomber fra sine kampfly regne ned over Sana'a og andre byer i Yemen, og FN har nu klassificeret den humanitære krise i Yemen som ligeså slem som dén i Syrien. Argentina havde som Grækenland været under flere års administration og dikterede hestekure fra den Internationale Valutafond, der til det sidste hævdede, at Argentinas vækst var lige om hjørnet. Men sådan forholdte det sig desværre ikke. 55 procent af skotterne foretrak at fortsætte unionen med England - men den skotske afstemning har inspireret andre folk i Europa, der vil have selvstændighed. Kirsten Larsen redigerer.

 2. Feature: Snigskytter

  Du kan ikke høre eller se dem. De bruger kikkersigte og zoomer ind på deres offer på flere kilometers afstand. Snigskytterne. Eller finskytter, som de selv kalder sig. I Featuren kan du møde tre danske soldater, der enten selv er snigskytte - eller er blevet ramt af en. Tilrettelæggelse: Jonas Damstrup Fried og Jens Vithner Hansen.

 3. Elsket og hadet - en radiobiografi om Paul McCartney 2:2

  2. del: "Håb for fremtiden". Efter en kæntret solokarriere indser McCartney, at han må samle et nyt band for at få det med- og modspil, han har manglet efter The Beatles. "Wings" bliver imidlertid aldrig et tilstrækkeligt modspil, for McCartney har nået en status, som gør, at ingen tør modsige ham, og hans egen dominerende stil som band-leader får én af de mange musikere, som passerer revy, til at planlægge at skyde chefen og hans kone Linda. Vært: Anders Dohn.

 4. Skønlitteratur på P1: Kvindelig autofiktion

  I ugens udgave af Skønlitteratur på P1 vender vi tilbage til tre nyere, kvindelige, selvbiografiske forfattere. Du skal nemlig genhøre nogle stærke interviews med henholdsvis Kamilla Hega Holst, den færøske Silvia Henriksdóttir og grønlandske Niviaq Korneliussen. Kamilla Hega Holst har skrevet en stærkt selvbiografisk roman, "på træk", om den fraskilte Kayas rejse til Thailand og hendes stiltiende undergang. Silvia Henriksdóttir har i "Djevelen kan ikke lese" skildret et liv på Færøerne med seksuelle overgreb og religiøs indoktrinering, mens grønlandske Niviaq Korneliussen i bogen "Homo Sapienne" fortæller en rå og porøs historie om fem unge grønlænderes liv i Nuuk. Vi samler op på de tidligere indslag med nye tilsagn fra forfatterne. Værter: Klaus Rothstein og Nanna Mogensen.

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Harddisken: Dine dataspor på Roskilde Fortæller en masse om festivalen og gæsterne Genre: Perspektiv
 2. p3
  Program: Smag på P3 på Roskilde Hør livemusik og kom i festivalstemning Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Laika på P1 Nu med Mars, skadedyr og musikquiz Genre: Sjov radio

Søg efter titel