Lige nu på DR P1

Sommergæsten på P1: Sanne Søndergaard

Standupkomiker Sanne Søndergaards kønsbehåring på en avisforside skabte sidste år en del debat. Hun fortæller om at finde en god tone - i kønsdebatten og andre steder. Vært: Dorte Krogsgaard.

Startede klokken 19:03 Slutter klokken 20:00 (Næste: Radioavis)

Seneste udsendelser og artikler

 1. Sommergæsten på P1: Sanne Søndergaard

  Standupkomiker Sanne Søndergaards kønsbehåring på en avisforside skabte sidste år en del debat. Hun fortæller om at finde en god tone - i kønsdebatten og andre steder. Vært: Dorte Krogsgaard.

 2. Radioavis
 3. Filosoffen, Forfatteren og Fremtidskvinden - Skønhed

  Det kan være en hammers perfekte balance, blod og sved, der sprøjter eller en gestus, der bliver ført igennem. Programmet Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden diskuterer i dag skønhed - fra mandekroppe med ar og ridser og teglsten med intention til den selvoptagede perfektion, der er umulig at begære. Hør filosoffen Ole Fogh Kirkeby, forfatteren Knud Romer og fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen om de små fejl, der gør smuk, knoklede mormorhænder og skønheden i et stykke sammenkrøllet papir. Tilrettelæggelse: Susanna Sommer og Jesper Dein.

 4. Start Me Up - iværksætteri er det nye rock'n'roll 2:5

  Succesrige it-iværksættere bliver hyldet som superstjerner. Men virkeligheden for de fleste startups er helt almindelig hverdag med hårdt arbejde, fejltagelser og en evig jagt på penge. I denne serie på fem afsnit tager vi pulsen på det danske startupmiljø. Man skal bruge penge for at tjene penge, lyder et gammelt ord. Og sådan er det også for iværksættere, især hvis de gerne vil have virksomheden til at vokse. Penge kan skaffes på mange måder, omend der sjældent helt er nok, og selvom det kræver hårdt arbejde. De kan skaffes ved lån, investeringer eller måske ved det populære crowdfunding.

 5. Radioavis

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Digteren Henrik Nordbrandt fortæller om livets årstider Sommergæsten på P1 Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Montpellier Festival med Nielsen - fra Berlioz Operaen P2 Koncerten: Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Classic Genre: Sjov radio

Søg efter titel