Lige nu på DR P1

Orientering

I dagens udgave af Orientering skal vi høre om demonstrationer i Hong Kong. Her lykkedes det ikke studenterorganisationen og myndigheder at komme overens under gårsdagens live-transmitterede forhandlinger. Derudover kigger vi nærmere på en tre-dages kongres i København om bæredygtig udvikling. Og så ser Orientering nær… Vis mere

Startede klokken 16:07 Slutter klokken 18:05 (Næste: P1 Debat: Skal vi skærpe straffen for sexchikane?)

Udvalgte artikler

 1. Sådan ser det nye P1 ud

  Fra mandag den 29. september går et nyt P1 i luften med en række programændringer. Se den nye normalsendeplan her.

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. P1 Eftermiddag

  Syv gange vandt han Tour de France, men han tabte verdens beundring, da han måtte tilstå sit dopingmisbrug. Vi kigger på dopingafsløringer i anledningen af en ny bog, som udkommer i dag om cykelrytteren Lance Armstrong. Skuespilleren Leonardo diCaprio donerede forleden 7 millioner dollars til at redde verdenshavene – vi ser på, hvordan det fungerer, når kulturpersonligheder stiller sig i spidsen for en god sag.

 2. Filmland

  Blandt hans største succeser er filmene 'Se7en' og 'The Social Network' og tv-serien 'House of Cards', og i almindelighed virker det som om den amerikanske instruktør David Fincher ikke kan gøre noget forkert. Selv når hans historier ikke fungerer, har de en visuel energi eller et nyt stilistisk træk, man kan nyde. Filmland hylder Fincher i anledning af hans nye film, 'Kvinden der forsvandt'. Filmland anmelder John Wick Kvinden der forsvandt Min lejlighed i Paris Tilrettelæggelse: Per Juul Carlsen.

 3. P1 Debat: Bliver anmeldelser af sexchikane taget alvorligt?

  Et klap i røven og chefen der tilbyder at købe dig en dildo! I dag frikender domstolene hver anden anklagede, er det godt nok? Skal vi skærpe sanktionerne for sex-chikane?

 4. Radioavis
 5. Apropos - krig

  Krig og identitet. Når et land fører krig, så har det stor betydning for befolkningens identitet. Både nederlag, kampe og sejr former generationerne efter. I Danmark er krigen i 1864 blevet beskyldt for at have givet os danskere et mindreværdskompleks, da vi mistede blandt andet Slesvig og Holsten. Men grundlaget for, hvorfor et land går i krig, har stor betydning for, hvordan landet formes og hvilke værdier der kommer ud af det. Men kan vi overhovedet tale om værdier, når vi taler om krig? Medvirkende: Nils Arne Sørensen, lektor i historie på Syddansk Universitet. Vært: Mikkel Krause

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kulturknuserne SF vil have flere indvandrere i dansk film Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: Jazzoom 10 år med Ibrahim Electric Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving 1864 – The Pia Kjærsgaard Edition Genre: Sjov radio

Søg efter titel