Lige nu på DR P1

Startede klokken 06:07 Slutter klokken 09:05 (Næste: Verden ifølge Gram: Farvel til EU)

Udvalgte udsendelser

 1. Hjernekassen på P1: Teenagedrømme

  Skoleferien er over os og det er tid til eftertanke. Hvordan tager fremtiden sig ud set fra en teenagers synspunkt? Hvad sker der med verden, når teenagerne tager over? Hvad drømmer de om? Hjernekassens teenage-panel giver os svar.

 2. Radioklassikeren: Hvem tager skraldet?

  adioklassikeren er dykket i arkiverne for at se på danskernes forhold til skrald og har besøg af Københavns teknik- og miljøborgmester for at høre, hvordan vi kan tæmme vores indre svin.

 3. Bagklog på P1: Mathias Tesfaye

  I denne uge er folketingsmedlem Mattias Tesfaye (S) gæstevært. Blandt emnerne: Brexit, næse til regeringen og EM.

Mest hørte programmer DR P1

Seneste udsendelser og artikler

 1. P1 Business: BREXIT

  Afgørelsen i det britiske slag om EU vil ligge fredag morgen. Hvor står vi nu - P1 Business vurderer og diskuterer resultatet. Medvirkende Jørgen Tang Jensen adm. dir. i vinduesproducenten Velux, Claus Jensen formand for Dansk Metal, cheføkonom Las Olsen Danske Bank. Medvirkende også Peter Giørtz-Carlsen Europa koncerndirektør Arla og Søren Espersen Udlandsordfører DF. www.dr.dk/p1/p1-business

 2. Afrikanske Stemmer: Nyt syn på Afrika

  En kreativ bølge ruller ind over Afrika. Også når det kommer til fotokunsten. En skare af unge, afrikanske fotografer udtrykker sig på nye, overraskende måder, for at ændre vores fokus, syn og perspektiv på Afrika gennem deres billeder. Denne sommer kan man se nogen af de allerbedste af dem i Øksnehallen i København på udstillingen "Africa Reframed" Afrikanske stemmer inviterer dig i dag med på udstilling. Vært: Louise Windfeld-Høeberg.

 3. Danmark kort

  Frikadellens flugt over plankeværket. Langt herfra - i Alaska - sidder der en historiker, der forsker i gamle danske kogebøger. Ikke kun for at følge rødgrødens og frikadellens udvikling gennem 300 år, men også for derigennem at kunne følge de politiske, økonomiske og sociale forandringer. Tina Wilhelmsen Munck. www.dr.dk/p1/danmark-kort (Sendt første gang 21. september 2007).

 4. Orientering

  Fra i dag begynder Orientering med sine sommertemaer; dvs. at hele anden time af udsendelsen er dedikeret til et bestemt tema. I dag kommer den time til at handle om det stigende antal mennesker, der er på flugt rundt omkring i verden - 65 mio. mennesker ifølge den seneste årsrapport fra FN's Flygtningehøjkommissariat UNHCR. Det er en stigning på 6 mio. ift. året før. Vi har besøg i studiet af Dansk Flygtningehjælps generalsekretær Andreas Kamm, journalist og Afrika-kender Peter Tygesen og Orienterings Thomas Ubbesen, der har fulgt flygtningestrømmen på flere rejser i Tyrkiet og op gennem Europa. Vi taler kort sagt om årsager, konsekvenser og prognoser for fremtiden. Inden temaet har vi dog en "almindelig" times Orientering, hvor vi følger op på Brexit: Både Labour og Konservative er i problemer efter afstemningen og Kinas økonomi kan lide skade af Brexit - eller også kan Storbritannien blive et let bytte for kinesisk pres. Og så tager vi til Samsø, hvor kommunen mener, at den har knækket koden til at få cirkulær økonomi til at fungere i praksis. Birgitte Gadegaard redigerer. www.dr.dk/orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hjernekassen på P1: Teenagedrømme Hvordan tager fremtiden sig ud set fra en teenagers synspunkt? Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Guldkoncerten: Toscanini & Lauritz Melchior En sjælden, historisk Wagner-koncert Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Rasmus Jarlov - nu med Beyoncé Genre: Sjov radio

Søg efter titel