1. Efterforskerne: Hundredvis af dømte slipper for at betale millionbøder Sendt første gang

  Det er ikke kun danskernes gæld til det offentlige, som Skat har problemer med at kradse ind. For de sidste fem år har Skat heller ikke inddrevet hundredvis af millionbøder til private og virksomheder, som f.eks har begået grov skattesvig, bedrageri eller afpresning. Det afslører Efterforskerne på P1.
  Hør en virksomhed der fortæller, hvordan de slap for bøde. Og en virksomhed, der betalte sin millionbøde men er vred over at andre slipper udenom.
  Efterforskerne er Rasmus Mark Pedersen, Anne Skjerning og Gry Hoffmann.
  Kontakt os på efterforskerne@dr.dk eller 28545444.
  Redaktør er Jesper Hyhne.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, I morgen d. 29. maj

Startede Kl. 13:03 - sluttede 13:30

Kontakt Efterforskerne

Seneste udsendelser

 1. Efterforskerne: Kontant afregning

  Brugtvognsbranchen har betalt de fleste bøder for at bryde hvidvasklovgivningen herhjemme. Men flere af dem siger selv, at de ikke har været med til at vaske sorte penge hvide. De anede bare ikke, at de ikke måtte modtage kontantbetalinger på over 50.000 kroner. Kontakt os på efterforskerne@dr.dk eller 28545444. Efterforskerne er Rasmus Mark Pedersen, Anne Skjerning og Gry Hoffmann. Redaktør er Jesper Hyhne.

 2. Efterforskerne: Hundredvis af dømte slipper for at betale millionbøder

  Det er ikke kun danskernes gæld til det offentlige, som Skat har problemer med at kradse ind. For de sidste fem år har Skat heller ikke inddrevet hundredvis af millionbøder til private og virksomheder, som f.eks har begået grov skattesvig, bedrageri eller afpresning. Det afslører Efterforskerne på P1. Hør en virksomhed der fortæller, hvordan de slap for bøde. Og en virksomhed, der betalte sin millionbøde men er vred over at andre slipper udenom. Efterforskerne er Rasmus Mark Pedersen, Anne Skjerning og Gry Hoffmann. Kontakt os på efterforskerne@dr.dk eller 28545444. Redaktør er Jesper Hyhne.

 3. Efterforskerne: Knækket af kommunen

  En ung autist med angst og social fobi får ordre om at møde mere op på sin specielt tilpassede uddannelse. Men netop kontante krav fra omverdenen gør kun hendes sygdom værre, så hun knækker helt sammen. Nu viser det sig, at kravet fra kommunen er imod loven. I dag fortsætter Efterforskernes dækning af unge handicappede, der ikke kan få lov til at vælge uddannelse selv. Kontakt os på efterforskerne@dr.dk eller 28545444. Efterforskerne er Rasmus Mark Pedersen, Anne Skjerning og Gry Hoffmann. Redaktør er Jesper Hyhne.

 4. Efterforskerne: Ulåste skraldebiler i Københavns centrum udgør terrorrisiko

  Mens politiet har opstillet betonklodser ved indgange til Strøget og Købmagergade i København for at forebygge potentiel lastbil-terror, efterlader skraldemænd hver morgen deres skraldebiler ulåste og med tændt motor, mens masser af folk går på arbejde ad Københavns gågader. Efterforskerne på P1 har igennem en uge været ude og indsamle dokumentation, som de her præsenterer for Københavns Politi og kommunens skraldefirma. Historien er blevet til på grund af et tip. Hvis du ved noget om sagen, eller har tips om andre historier, kan du kontakte os på efterforskerne@dr.dk eller ringe til os på tlf 2854 5444. Efterforskerne er Rasmus Mark Pedersen, Anne Skjerning og Gry Hoffmann. Redaktør er Jesper Hyhne.

 5. Efterforskerne: Kommune nægter 19-årige Ludvig plads på drømmeuddannelse

  Efterforskerne kaster i dag lys over, hvordan unge handikappedes adgang til selv at vælge ungdomsuddannelse i øjeblikket bliver mere og mere begrænset rundt om i kommunerne. Én af de unge, der er i klemme, er Ludvig Schou på 19 år, som er autist. Han troede i sommer han skulle starte på en lokal uddannelse for autister, han selv havde ønsket. Men Helsingør Kommune valgte at overhøre det, og henviste ham til kommunens eget uddannelsestilbud for unge med handicap. En tendens, der ses i kommuner over hele landet, lyder det fra flere handicaporgansationer. Hvis du også ved noget om sagen, eller har tips om andre historier, kan du kontakte os på efterforskerne@dr.dk eller ringe til os på tlf 2854 5444. Efterforskerne er Rasmus Mark Pedersen, Anne Skjerning og Gry Hoffmann. Redaktør er Jesper Hyhne.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

Selvmordstanker med Mikkel Frey Damgaard

Da journalist Mikkel Frey Damgaard var 8 år, begik hans far selvmord. Og i mange år har Mikkel været bange for, at farens skæbne skulle blive hans. At han har arvet sin fars selvmord. Men kan man det? Kan man arve et selvmord? Det vil Mikkel have svar på i den her serie. Redaktør: Louise Witt-Hansen.

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 05:30 (Næste: Harddisken: DOT blockchain)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 Havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel