Seneste udsendelse

Hjernekassen på P1: Filmvidenskab Seneste udsendelse

Om filmhistorien og filmens mesterværker. Hvad gør en film god og hvad er det egentlig Lars von Trier kan? Vært: Peter Lund Madsen.

Næste udsendelse

 1. Hjernekassen på P1

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis rummedicin, sindssygdom, følende blomster og andre fængende hjørner af videnskaben.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Hjernekassen på P1: Filmvidenskab

  Om filmhistorien og filmens mesterværker. Hvad gør en film god og hvad er det egentlig Lars von Trier kan? Vært: Peter Lund Madsen.

 2. Hjernekassen på P1: Skizofreni

  Mange tror at sindslidelsen skizofreni har noget med personlighedsspaltning at gøre. Det er imidlertid slet ikke sådan det er. Vi har inviteret to eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

 3. Hjernekassen på P1: Krig og ufred i verden

  Passer det at der bliver flere og flere konflikter rundt omkring på kloden? Og hvordan ser fremtiden ud?? To eksperter giver deres bud. Vært: Peter Lund Madsen

 4. Hjernekassen på P1: Hjernekassen besøger Københavns Universitet

  Vi sender LIVE foran en veloplagt publikum. Tre gæster med hver deres emne: Sundhed, matematik og teologi. Nogle vil synes det lyder kedeligt, men jeg giver min personlige garanti, det bliver det ikke! Tilrettelæggelse: Peter Lund Madsen og Morten Remar.

 5. Hjernekassen på P1: Har mennesket en fremtid?

  Vi har været omkring emnet i Hjernekassen på P1 flere gange i løbet af året. I denne nytårsudsendelse prøver vi at nå frem til en konklusion. Vi skuer tilbage i tiden og vi prøver at se ind i fremtiden. Begge dele for at få besvaret spørgsmålet: Har vi mennesker en fremtid eller er det kun et spørgsmål om relativ kort tid før det hele er slut?

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, mandag d. 02. februar

Startede Kl. 09:05 - sluttede 10:03

Om Hjernekassen på P1

 1. Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans, sindssygdom, følende blomster og andre fængende hjørner af videnskaben.

Podcast Hjernekassen på P1

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Hjernekassen på P1

Lige nu på DR P1

Orientering

I dagens Orientering ser vi på fodboldindustrien i Europa der har skabt et internationalt marked for handel med børn, hvor klubberne køber mindreårige spillere, som de installerer på deres hæderkronede fodboldakademier. Her træner børn dagligt for at blive den næste Messi, men også for at indfri klubbernes sportslige a… Vis mere

Startede klokken 16:07 Slutter klokken 18:05 (Næste: P1 Debat: Giver sanktionerne mod Rusland bagslag?)

Mest læste Hjernekassen på P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Arabiske stemmer: Arabiske overskrifter Det egyptiske politi skød en ubevæbnet kvindelig aktivist Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Kvit eller dobbelt Dyst på viden om Vivaldis musik Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Laika på P1 Laika flirter med det forbudte Genre: Sjov radio

Søg efter titel