Seneste udsendelse

Hjernekassen på P1: Teenagedrømme Seneste udsendelse

Skoleferien er over os og det er tid til eftertanke. Hvordan tager fremtiden sig ud set fra en teenagers synspunkt? Hvad sker der med verden, når teenagerne tager over? Hvad drømmer de om? Hjernekassens teenage-panel giver os svar.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Hjernekassen på P1: Teenagedrømme

  Skoleferien er over os og det er tid til eftertanke. Hvordan tager fremtiden sig ud set fra en teenagers synspunkt? Hvad sker der med verden, når teenagerne tager over? Hvad drømmer de om? Hjernekassens teenage-panel giver os svar.

 2. Hjernekassen på P1: Hvad sker der for os?

  Fremtiden ser lysere ud end nogensinde før. Eller gør den? Hjernekassen gør status: Hvor er vi nået til? Hvor kommer vi fra? Og hvad vil der ske rundt om det næste hjørne? Vi har en evolutions- og en innovationsekspert i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

 3. Hjernekassen på P1: The brain prize

  Verdens største hædersbevisning indenfor hjerneforskning har danske rødder. Hvem får årets hjernepris på en million EURO? Hvorfor får han/hun så mange penge? Vi har to eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

 4. Hjernekassen på P1: Politikerhjerner

  Hvad får en politiker til at vælge politik? Hvad sker der i en politikers hjerne? Hvordan kan man sove om natten, når man får skældud hele tiden? Og hvad laver en politiker egentlig? Vi har tre eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

 5. Hjernekassen på P1: Sindssyge kunstnere

  Kan man lave stor kunst selv om man er sindssyg? Er det i virkeligheden en fordel at være sindssyg, hvis man vil være en stor kunstner? Hjernekassen undersøger myterne og det psykiske rum mellem gal og genial. Vi har tre eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

Om Hjernekassen på P1

 1. Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans, sindssygdom, følende blomster og andre fængende hjørner af videnskaben.

Podcast Hjernekassen på P1

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Hjernekassen på P1

Lige nu på DR P1

P1 podcaster - Techsistentielt og det norske mord

Må man tale i mobil, mens man er på toilettet? Er der forskel på at hjerte eller fave et tweet? Er man sur hvis man ikke bruger smileys i en SMS og hvorfor får man ikke videresendt sine e-boksmeddelelser? P1 podcaster får besøg af Susanna Rankenberg og Patrick Damsted. De er værter på podcasten Techsistens, som i hver… Vis mere

Startede klokken 08:30 Slutter klokken 09:07 (Næste: Natursyn: Svampedyr)

Mest læste Hjernekassen på P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Sommergæsten på P1 Satiretegneren Roald Als Genre: Perspektiv

Søg efter titel