Seneste udsendelse

Hjernekassen på P1: Depression og mani Seneste udsendelse

I dag handler det om bipolar sindslidelse, en af de hyppige og potentielt alvorlige sindssygdomme. Hvad er det? Hvordan er det? Er der overhovedet noget at gøre? Vi har to eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

Næste udsendelse

 1. Hjernekassen på P1

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis rummedicin, sindssygdom, følende blomster og andre fængende hjørner af videnskaben.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Hjernekassen på P1: Depression og mani

  I dag handler det om bipolar sindslidelse, en af de hyppige og potentielt alvorlige sindssygdomme. Hvad er det? Hvordan er det? Er der overhovedet noget at gøre? Vi har to eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

 2. Hjernekassen på P1: De første Danskere

  Da isen trak sig tilbage var Danmark klar til at blive beboet af mennesker. Stenalderfolk. Men hvordan så der egentlig ud dengang? Og hvem var de, de allerførste danskere? Vært: Peter Lund Madsen

 3. Hjernekassen på P1: Insekternes verden

  Hvad har insekter og tolvtonemusik med hinanden at gøre og kan man tale om intelligente insekter. Hjernekassen på P1 giver svar. Vært: Peter Lund Madsen

 4. Hjernekassen på P1: Liv i Rummet

  Der er et mylder af planeter derude i verdensrummet og flere af dem minder i overvældende grad om vores Jord. Der er planeter, ja, men er der også mulighed for liv og hvorfor er det så tvingende nødvendigt at vi mennesker kommer ud og får det undersøgt? Vært: Peter Lund Madsen.

 5. Hjernekassen på P1 på sommertur

  Spænding, fart og tempo. Hvad har moler med meget gamle fisk at gøre? Hvem var Luffe? Hvad går mysteriet om papegøjeknoglen rent faktisk ud på? Bent Lindow, Morten Remar og Peter Lund Madsen tager til Nordjylland, til Mors for at få svaret på disse spørgsmål og mere til.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, mandag d. 08. september

Startede Kl. 10:03 - sluttede 11:00

Om Hjernekassen på P1

 1. Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans, sindssygdom, følende blomster og andre fængende hjørner af videnskaben.

Podcast Hjernekassen på P1

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Hjernekassen på P1

Lige nu på DR P1

Orientering

I dagens udgave af Orientering kan du høre om hvorfor FN mener, at økologisk produktion af fødevarer er bedst til at brødføde verden. Derudover taler vi med talsmand Fadi Abdallah fra moskéen på Grimhøjvej i Aarhus, om hans kontroversielle støtte til Islamisk Stat. Derudover ser vi nærmere på Obama’s besøg til Estland… Vis mere

Startede klokken 04:03 Slutter klokken 04:53 (Næste: Danmark Kort Classic)

Mest læste Hjernekassen på P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Verden ifølge Gram: Nyt liv til NATO Frygten for Rusland har pustet nyt liv i forsvarsalliancen Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Formiddagen på P6 BEAT Højt humør og fed musik Genre: Musik

Søg efter titel