1. Hjernekassen på P1: DM i forskningsformidling Sendt første gang

  Ph.d. Cup 2015 er en konkurrence hvor unge videnskabsfolk konkurrerer på evnen til at formidle deres videnskab. Lørdag 18. april afgøres dysten. Hjernekassen på P1 har nummer 1, 2 og 3 i studiet mandag.
  (Sendes også lørdag 14.03
  og 00.05).

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, mandag d. 03. april

Startede Kl. 09:05 - sluttede 09:59

Kontakt Hjernekassen på P1

Seneste udsendelser

 1. Hjernekassen på P1: Gys

  Hvad er et godt gys? Hvorfor elsker nogle mennesker at blive skræmt fra vid og sans? Hvad skal der til for at lave en god gyserfilm? Og hvorfor bliver gysere opfattet som lidt underlødige? Vi har eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

 2. Hjernekassen på P1: Smag med hjernen

  Hvordan fungerer vores smagsapparat? Hvor meget indflydelse har duft, hørelse, følesans, erindring og sindsstemning på den samlede smagsoplevelse? Vi har eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

 3. Hjernekassen på P1: Stammere

  Hvorfor stammer man? Er der forskellige måder at stamme på? Hvordan er det at stamme? Hvad kan man gøre ved det? Vi har tre eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.

 4. Hjernekassen på P1: Fortælling

  Hvad gør en fortælling god og fængslende? Hvordan opbygger man en god fortælling? Og hvordan bruger man fortællinger i dagens Danmark? Vi har tre eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen. (Sendt første gang 6. marts).

 5. Hjernekassen på P1: Bæredygtig arkitektur

  Hvordan passer arkitekter bedst på miljøet, når de designer bygninger? Hvordan hænger skønhed, tilpasningsdygtighed og teknisk indsigt sammen? Hvilke strategier for ressourceanvendelse kan skabe både hjernestimulerende oplevelser og mere medindflydelse for brugerne? Vi har en ekspert i studiet. Vært: Peter Lund Madsen. (Sendt første gang 27. februar).

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

P1 Eftermiddag

Farvel til et multitalent: P1 Eftermiddag tager afsked med Peter Bastian, en mand, der rummede adskillige vidt forskellige mennesker i ét. Magnus Tagmus' far fylder 90: Dukkeføreren Thorkild Demuth var manden bag mange legendariske DR TV-børneprogrammer. P1 Eftermiddag ser tilbage på tre generationers børne-tv. Symbole… Vis mere

Startede klokken 01:03 Slutter klokken 03:03 (Næste: Orientering)

Mere radio

 1. p2d
  Program: The Sound of Musical Hør de bedste numre fra musicals før og nu Genre: Musik
 2. p1d
  Program: Platt-form: P1 cafeen Man kan jo ikke rende rundt og sige undskyld hele tiden Genre: Sjov radio

Søg efter titel