1. Kejser: Nej, du har ikke brug for de sko! Sendt første gang

  Hvis vi bevæger os tæt på butikker og storcentre for tiden, så kommer vi let ind i en skov af udsalgsskilte, som lokker med gode tilbud. Og gode tilbud kan faktisk få det værste frem i nogle af os.
  Men hvad er det, der gør, at nogle smider alle hæmninger og al fornuft over bord for at få en god handel på et fladskærms-tv eller et par sko? Hvad sker der med os, når vi står over for et godt tilbud?
  Medvirkende: Rasmus Firla-Holme, pengepugeren.dk; Trine Holm, partner i konsulentvirksomheden Progreso; Jakob Rachmanski adfærdsspecialist i konsulentvirksomheden Adfærdshuset.
  Vært: Anne Kejser.

Kontakt Kejser

Seneste udsendelser

 1. Kejser: Hvordan taler vi med børn om terror?

  Mandag aften blev Manchester i England udsat for et terrorangreb. Vores børn har også vænnet sig til at høre om terror, men denne gang var det børnene selv, der var målet for terrorangrebet, da det var et angreb på en koncert med teenageidolet Ariana Grande, og der var også børn blandt ofrene. I dagens udgave af Kejser taler vi om, hvordan vi bedst snakker med vores børn om terror. Hvordan tackler vi børnenes reaktioner og frygt? Og i hvor høj grad skal vi skærme vores børn for nyhedsstrømmen, når terroren rammer? Vært: Anne Kejser.

 2. Kejser: Har dine børn styr på pengene?

  Alt for mange børn vokser op med et urealistisk forhold til penge! Det siger en professor i økonomi, som mener, at gammmeldags dyder som sparsommelighed og mådehold bør fylde mere i børneopdragelsen, hvis fremtidige generationer ikke skal ende i luksusfælden. Men hvorfor har de unge ikke styr på pengene? Og hvad kan man som forældre gøre for at de får det? Medvirkende: Karen Seneca, journalist og mor til to. Michael Møller, professor i økonomi, CBS. Jens Winther, gymnasielærer og forfatter til bogen "Hjælp vi har en teenager i huset". Lola Jensen, familievejleder. Vært: Anne Kejser.

 3. Kejser: Unge piger med ondt i selvværdet

  Unge piger mistrives mere end nogensinde før. Både i de ældste klasser i folkeskolen og i gymnasiet, men det stopper heller ikke, når de kommer op i tyverne. Hvordan er det blevet sådan - og hvad kan vi gøre ved det? Anne Kejser undersøger og taler med gæster og lyttere. Husk at du kan ringe ind og deltage med egne erfaringer, lige som du kan stille spørgsmål til dagens gæster. Medvirkende: Majbritt Bay, psykolog og faglig leder hos Girltalk.dk; Søren Østergaard, daglig leder ved Center for Ungdomsstudier; Katrine Wulff, frivillig hos Girltalk.dk; Mette Bratlann, psykolog. Vært: Anne Kejser.

 4. Kejser: Vil du høre en hemmelighed?

  Mange forbinder nok hemmeligheder med sladder og dårlig snak. Men faktisk er hemmeligheder vigtige for os, de binder os sammen og gør fællesskaber stærkere. Hemmeligheder kan dog også være ødelæggende både for os selv og vores omgivelser. I Kejser afdækker vi hemmelighedernes hemmelighed og finder ud af, hvorfor vi går og skjuler ting for andre, også dem, der er os allernærmest. Medvirkende: Søren Malmose, fotograf og scleroseramt, Pernille Hornum, præst, Heidi Frier, psykoterapeut. Vært: Anne Kejser.

 5. Kejser: Husk bedsteforældrene, når du bliver skilt

  En skilsmisse gør altid ondt på de involverede parter, men ofte glemmes bedsteforældrene til skilsmissebørnene. For de kan risikere at miste kontakten til deres børnebørn, hvis de ikke træder varsomt i de konflikter, som ofte opstår i forbindelse med en skilsmisse. Det går ikke mindst ud over børnebørnene, hvis kontakten til bedsteforældrene forsvinder. Anne Kejser tager problemet op med Bente Boserup fra Børns Vilkår og Søren Marcussen fra Center for Familieudvikling. Vært: Anne Kejser.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

Orientering

Fra i dag kan du i butikker over hele landet købe svinekød, der har et dyrevelfærdsmærke, der med staten i ryggen godkender svinets liv som dyrevenligt. Men mærket kommer ikke til at finde vej til Coops butikker. Der er nemlig ikke meget dyrevelfærd i dyrevelfærdsmærket, siger Coop, som i protest har lavet sit eget og… Vis mere

Startede klokken 03:03 Slutter klokken 04:55 (Næste: Danmark Kort)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel