1. Klubværelset: Alt er muligt, når du hacker Sendt første gang

  "Danmark er blevet udsat for et cyberangreb".
  Sådan lød det da DR og Beredskabsstyrelsens udførte en katastrofeøvelse i efteråret. Her blev Danmark udsat for et fiktivt hackerangreb, fordi det i dag er internettets computerspecialister, som truer nationerne. Men hacking er andet end computere og IT-kriminalitet. Klubværelset er taget til
  Chaos Communication Congres i Hamburg, der er et epicenter i hackerscenen for at finde ud af hvad.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, onsdag d. 30. juli

Startede Kl. 15:03 - sluttede 15:30

Kontakt Klubværelset

Seneste udsendelser

 1. Klubværelset: Hall of fame 2010 - 2011

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Lasse Lauridsen og Camille Gudmand Lange fundet klip frem fra arkivet fra årene 2010 og 2011, hvor de var værter.

 2. Klubværelset: Hall of fame 2008 - 2009

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Jonathan Kargaard og Ruth Storm fundet klip frem fra arkivet fra 2008 og 2009, hvor der blev danset dekadent i storbyen og hardstyle i provinsen.

 3. Klubværelset: Hall of fame 2006 - 2007

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Marie Hougaard og Rasmus Poulsen fundet klip frem fra arkivet fra 2006 og 2007, hvor der var tåregas i gaderne, punk i garagen og togene blev brugt til at surfe på.

 4. Klubværelset: Hall of fame 2004 - 2005

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille nogle af højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Johanne Algren og Johanne Mygind fundet klip frem fra arkivet fra 2004 og 2005, hvor de sociale medier var noget helt nyt og spændende.

 5. Klubværelset: Langt væk fra de gamle frekvenser

  Teenagere fra Næstved gør det. Unge fra Nørrebro gør det. Ambitiøse universitetsstuderende gør det - de griber mikrofonen og producerer podcasts og sender lokalradio som aldrig før. Klubværelset undersøger, hvorfor de unge har set lyset i det gamle radiomedie. Vi skruer på radioapparatets knapper, og finder frem til en masse små radiostationer i forskellige afkroge af Danmark, hvor der bliver produceret alt fra syret satire til hardcore journalistiske magasiner. Find links til alle radiostationerne på Klubværelsets facebook side.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

P1 Morgen

Holland mistede 193 landsmænd ved nedskydningen af det malaysiske passagerfly over Ukraine i sidste uge. I går holdt landet national sørgedag. P1Morgen taler med en professor fra universitetet i Amsterdam om, hvad katastrofen har gjort ved det hollandske folk. Og så har vi talt med Programdirektøren for ”Nyt Kampflypro… Vis mere

Startede klokken 08:07 Slutter klokken 09:00 (Næste: Radioavis)

Mest læste Klubværelset

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hårdt arbejde, fejltagelser og en evig jagt på penge Start Me Up Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: hyggelig formiddagsstemning i en uhøjtidelig tone Sommerformiddag på P6 BEAT Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Classic Genre: Sjov radio

Søg efter titel