1. Klubværelset: Alt er muligt, når du hacker Sendt første gang

  "Danmark er blevet udsat for et cyberangreb".
  Sådan lød det da DR og Beredskabsstyrelsens udførte en katastrofeøvelse i efteråret. Her blev Danmark udsat for et fiktivt hackerangreb, fordi det i dag er internettets computerspecialister, som truer nationerne. Men hacking er andet end computere og IT-kriminalitet. Klubværelset er taget til
  Chaos Communication Congres i Hamburg, der er et epicenter i hackerscenen for at finde ud af hvad.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, onsdag d. 27. august

Startede Kl. 15:03 - sluttede 15:30

Kontakt Klubværelset

Seneste udsendelser

 1. Klubværelset: Den spanske utopi

  En husleje på 120 kroner om måneden, gratis internet til hele byen, og arbejde til alle! Det lyder næsten utopisk, og utopien er også det, de stræber efter i den spanske by Marinaleda. Af samme grund er den lille andalusiske by blevet et yndet rejsemål, for unge fra hele verden, der søger svar på, hvordan fremtidens samfund kunne se ud. Klubværelset er taget med én af de nysgerrige danske unge til byen, der midt i en krisetid pludselig blev økonomisk forbillede. Programmet er første del af en miniserie, om unges vej ud af krisen gennem alternative økonomier.

 2. Klubværelset: Jeg er jøde

  Hvis din mor er jøde, er du også jøde! Eller hvordan er det nu? Skal man være religiøs for at kalde sig jøde, eller tilhører man automatisk et folk? Det kræver mange overvejelser, når man som ung skal afsøge og definere sin identitet. Og selvom det umiddelbart kunne virke lettere, hvis man har nogle faste rammer og traditioner at gøre det inden for, melder der sig alligevel mange spørgsmål, når man som et ungt moderne menneske, skal finde sin jødiske identitet. Klubværelset har talt med unge jøder i både Israel og Danmark, om hvad det vil sige at være jøde, og hvordan man finder ud af, at man er det.

 3. Klubværelset: Rygmærker og homoromantik

  De går med rygmærker, hører dødspunk og går på dødsdruk. De råber og klapper hinanden i røven. Og krammer, og kysser og erklærer hinanden deres kærlighed både fysisk og verbalt. De hedder Turbojugend og engang om året mødes omkring 500 af dem fra hele Verden til et firedages træf i bydelen St Pauli i Hamborg. I weekenden gjorde de det for 10. gang, og Klubværelset var med.

 4. Klubværelset: Hall of fame 2012 - 2013

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I det sidste program i serien har Alicia Jordanova og Cecilie Kubert fundet klip frem fra arkivet fra 2012 og 2013, hvor der blev besat huse i Spanien, og en gruppe danske unge blev frikendt for terror.

 5. Klubværelset: Hall of fame 2010 - 2011

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Lasse Lauridsen og Camille Gudmand Lange fundet klip frem fra arkivet fra årene 2010 og 2011, hvor de var værter.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

Startede klokken 17:10 Slutter klokken 18:00 (Næste: Radioavis)

Mest læste Klubværelset

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kulturknuserne: Live fra Mors Hvordan får man kunsten ind i folkeskolen? Genre: Perspektiv

Søg efter titel