1. Klubværelset: Alt er muligt, når du hacker Sendt første gang

  "Danmark er blevet udsat for et cyberangreb".
  Sådan lød det da DR og Beredskabsstyrelsens udførte en katastrofeøvelse i efteråret. Her blev Danmark udsat for et fiktivt hackerangreb, fordi det i dag er internettets computerspecialister, som truer nationerne. Men hacking er andet end computere og IT-kriminalitet. Klubværelset er taget til
  Chaos Communication Congres i Hamburg, der er et epicenter i hackerscenen for at finde ud af hvad.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, I morgen d. 03. september

Startede Kl. 15:03 - sluttede 15:30

Kontakt Klubværelset

Seneste udsendelser

 1. Klubværelset: Unge ud af krisen - bytte, dele og forandre

  I Spanien stræber de efter det utopiske samfund i Marinaleda. De deler arbejdet i mellem sig. Det samme med overskuddet fra produktionen. På den måde er der både arbejde og penge nok til alle. I den lille by Volos i det nordlige Grækenland, har unge lavet deres egen valuta TEM. Og to gange om ugen bytter de tøj, mad og arbejdskraft med hinanden, og betaler med TEM. Klubværelset stiller gennem to programmer skarpt på en række unge, der på grund af finanskrisens skræmmende konsekvenser, undersøger, opsøger og skaber alternativer til det økonomiske system, der viste sig at have nogle skæbnesvangre svagheder. Det er unge, der tør tro på at fasttømrede systemer kan modelleres. Unge der tør forestille sig en anden verden.

 2. Klubværelset: Den spanske utopi

  En husleje på 120 kroner om måneden, gratis internet til hele byen, og arbejde til alle! Det lyder næsten utopisk, og utopien er også det, de stræber efter i den spanske by Marinaleda. Af samme grund er den lille andalusiske by blevet et yndet rejsemål, for unge fra hele verden, der søger svar på, hvordan fremtidens samfund kunne se ud. Klubværelset er taget med én af de nysgerrige danske unge til byen, der midt i en krisetid pludselig blev økonomisk forbillede. Programmet er første del af en miniserie, om unges vej ud af krisen gennem alternative økonomier.

 3. Klubværelset: Jeg er jøde

  Hvis din mor er jøde, er du også jøde! Eller hvordan er det nu? Skal man være religiøs for at kalde sig jøde, eller tilhører man automatisk et folk? Det kræver mange overvejelser, når man som ung skal afsøge og definere sin identitet. Og selvom det umiddelbart kunne virke lettere, hvis man har nogle faste rammer og traditioner at gøre det inden for, melder der sig alligevel mange spørgsmål, når man som et ungt moderne menneske, skal finde sin jødiske identitet. Klubværelset har talt med unge jøder i både Israel og Danmark, om hvad det vil sige at være jøde, og hvordan man finder ud af, at man er det.

 4. Klubværelset: Rygmærker og homoromantik

  De går med rygmærker, hører dødspunk og går på dødsdruk. De råber og klapper hinanden i røven. Og krammer, og kysser og erklærer hinanden deres kærlighed både fysisk og verbalt. De hedder Turbojugend og engang om året mødes omkring 500 af dem fra hele Verden til et firedages træf i bydelen St Pauli i Hamborg. I weekenden gjorde de det for 10. gang, og Klubværelset var med.

 5. Klubværelset: Hall of fame 2012 - 2013

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I det sidste program i serien har Alicia Jordanova og Cecilie Kubert fundet klip frem fra arkivet fra 2012 og 2013, hvor der blev besat huse i Spanien, og en gruppe danske unge blev frikendt for terror.

Flere udsendelser på programsiden

Lige nu på DR P1

Radioklassikeren: Originalerne - Verdensartister og Tand-atleter

Det er som om, at jo mere vi forsøger på at fremstille os selv som noget helt særligt i stigende grad bliver til indholdsløse kopier af alle de andre. Det der med at turde være virkelig anderledes. At vende flokken ryggen. At lukke for Facebook, slukke mobilen og åbne sit hjerte mod den levede og levende verden - det e… Vis mere

Startede klokken 13:03 Slutter klokken 14:00 (Næste: Radioavis)

Mest læste Klubværelset

Mere radio

 1. p1d
  Program: Verden ifølge Gram: Nyt liv til NATO Frygten for Rusland har pustet nyt liv i forsvarsalliancen Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Formiddagen på P6 BEAT Højt humør og fed musik Genre: Musik

Søg efter titel