1. Klubværelset: Alt er muligt, når du hacker Sendt første gang

  "Danmark er blevet udsat for et cyberangreb".
  Sådan lød det da DR og Beredskabsstyrelsens udførte en katastrofeøvelse i efteråret. Her blev Danmark udsat for et fiktivt hackerangreb, fordi det i dag er internettets computerspecialister, som truer nationerne. Men hacking er andet end computere og IT-kriminalitet. Klubværelset er taget til
  Chaos Communication Congres i Hamburg, der er et epicenter i hackerscenen for at finde ud af hvad.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, onsdag d. 06. august

Startede Kl. 15:03 - sluttede 15:30

Kontakt Klubværelset

Seneste udsendelser

 1. Klubværelset: Hall of fame 2012 - 2013

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I det sidste program i serien har Alicia Jordanova og Cecilie Kubert fundet klip frem fra arkivet fra 2012 og 2013, hvor der blev besat huse i Spanien, og en gruppe danske unge blev frikendt for terror.

 2. Klubværelset: Hall of fame 2010 - 2011

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Lasse Lauridsen og Camille Gudmand Lange fundet klip frem fra arkivet fra årene 2010 og 2011, hvor de var værter.

 3. Klubværelset: Hall of fame 2008 - 2009

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Jonathan Kargaard og Ruth Storm fundet klip frem fra arkivet fra 2008 og 2009, hvor der blev danset dekadent i storbyen og hardstyle i provinsen.

 4. Klubværelset: Hall of fame 2006 - 2007

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og Klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Marie Hougaard og Rasmus Poulsen fundet klip frem fra arkivet fra 2006 og 2007, hvor der var tåregas i gaderne, punk i garagen og togene blev brugt til at surfe på.

 5. Klubværelset: Hall of fame 2004 - 2005

  Klubværelsets sommerserie hylder ungdomskulturen og klubværelsets skildring af den, i de 10 år programmet har eksisteret. I fem programmer hen over sommeren har vi inviteret de gamle værter til at komme ind og spille nogle af højdepunkterne fra deres tid på Klubværelset. I dette program har Johanne Algren og Johanne Mygind fundet klip frem fra arkivet fra 2004 og 2005, hvor de sociale medier var noget helt nyt og spændende.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

Orientering

Hvem slog den forhenværende russiske agent Alexander Litivinenko ihjel i London i 2006? Det britiske politi har for længst undersøgt sagen om drabet på Litvinenko. Men kravet om en større undersøgelse af sagen er levet videre. Tysklands tidligere præsident Christian Wulff er frikendt for de korruptionsanklager, der fi… Vis mere

Startede klokken 04:03 Slutter klokken 04:53 (Næste: Danmark Kort Classic)

Mest læste Klubværelset

Mere radio

 1. p1d
  Program: Er vi for nøgne i det offentlige rum? Ordet er dit Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Sonater af Mozart, Lutoslawski, Poulenc og Brahms P2 Koncerten Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Det er sommer og det er helt i hegnet. Få et herligt genhør I hegnet Genre: Sjov radio

Søg efter titel