Seneste udsendelse

Ordet er dit: Har lytterinddragelsen i "Ordet er dit" været en succes? Seneste udsendelse

"Ordet er dit" sendes for allersidste gang. Derfor spørger vi jer lyttere, om hvad I synes om programmet, der som det eneste på P1, har inddraget lyttere? Har det ledt til gode debatter? Eller har det været ren og skær sludder og snik-snak? Og hvad skal vi tage med videre, når vi fra på mandag og alle hverdage sender P1 Debat 12.15-13.00?

Udvalgte artikler

 1. Ring til regeringen

  Redaktionen bag P1 Debat laver hver mandag 'Ring til regeringen', hvor en af landets ministre sidder klar til at svare på lytternes spørgsmål.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Ordet er dit: Har lytterinddragelsen i "Ordet er dit" været en succes?

  "Ordet er dit" sendes for allersidste gang. Derfor spørger vi jer lyttere, om hvad I synes om programmet, der som det eneste på P1, har inddraget lyttere? Har det ledt til gode debatter? Eller har det været ren og skær sludder og snik-snak? Og hvad skal vi tage med videre, når vi fra på mandag og alle hverdage sender P1 Debat 12.15-13.00?

 2. Ordet er dit: Er aupairpiger nutidens tjenestepiger?

  På Christiansborg foregår der lige nu forhandlinger om at forbedre ordningen for aupairpiger. Regeringen vil fx hæve beløbet, de skal have om måneden i lommepenge fra 3.250 kr. til 4000 kr. Men er aupairordningen ikke bare en ny måde at have en billig tjenestepige på?

 3. Ordet er dit: Er DF det ægte arbejderparti?

  I weekenden kunne medlemmer af Dansk Folkeparti for første gang opleve en fagforeningsformand tale til deres landsmøde - frem for på Socialdemokraternes kongres. DF har netop rykket sig fra den yderste højrefløj, til i dag gerne at ville samarbejde med selv den tidligere arvefjende, SF. Og hvad betyder det, om deres økonomiske politik måske ligger til højre, hvis deres hjerter banker for de venstreorienterede mærkesager?

 4. Ordet er dit: Skal forældre passe børn i daginstitutionen?

  Forældre kan komme til at bemande børnehaver i ydertimerne i Hedensted Kommune. Det får pædagogerne til at frygte for pasningens kvalitet: For kan forældre passe egne og andres børn lige så godt som de?

 5. Ordet er dit: Gør den smarte teknologi og klogere eller dummere?

  Smart-phones, smart-pads og snart Google Glass. Alverdens information er lige ved hånden, når computeren kan komme med overalt. - Men gør det os mennesker klogere eller dummere, at vi kan være online konstant?

Om Ordet er dit

 1. Ordet er dit på P1 er programmet, hvor lytterne debatterer aktuelle samfundsspørgsmål på lige fod med meningsdannere, eksperter og beslutningstagere. Ring tirs-fre fra kl. 9-10 på tlf. 80 20 80 00 og vær med i debatten. Eller send en mail på ordet@dr.dk eller en SMS på 1212, mærk den "ORDET". VÆRTERNE ER PÅ SKIFT:

Podcast Ordet er dit

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Ordet er dit

Lige nu på DR P1

Filmland - besøg fra det indre rum

Med 'Into Eternity' viste den danske instruktør Michael Madsen, at han har sin særlige idé om, hvordan dokumentarer skal skæres. Det understreger han med sin nye film, 'The Visit', der undersøger, hvad der vil ske den dag et fartøj fra Det ydre Rum lander på Jorden. Er det kunst? Er det dokumentar? spørger Filmland Mic… Vis mere

Startede klokken 19:03 Slutter klokken 20:03 (Næste: P1 Dokumentar: Voldtægt on demand)

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: P1 Dokumentar: Voldtægt on demand Uhyggelig og voksende tendens inden for overgreb på børn Genre: Perspektiv
 2. p3
  Program: Smag på P3 Ny musik, quizzer og musiknyheder Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Classic Lad din radio gå i Selvsving Genre: Sjov radio

Søg efter titel