1. Panorama: Vietnameserne plages stadig af Agent Orange Sendt første gang

  Vietnam-krigen sluttede for snart 40 år siden, men for millioner af vietnamesere hærger krigen fortsat i deres kroppe og i deres sind: de er ofre for de langsigtede virkninger af det ekstremt giftige stof, dioxin, som USA brugte i forsøg på at bekæmpe vietcong, der holdt til i Vietnams store jungleområder. Panoramas Jørn Stjerneklar har været i Vietnam og bl.a. besøgt en organisation, der varetager ofrene fra Agent Orange, som stoffet kaldes.
  www.dr.dk/P1/panorama
  (Sendes også tirsdag 20.45,
  søndag 16.45 og 2.45).

Kontakt Panorama

Seneste udsendelser

 1. Panorama: Vietnams vilde vækst

  Millioner af vietnamesere er trukket ud af fattigdommens hæslige greb takket være en buldrende vækst. Men udviklingen har sin pris: Miljøet lider. Den ene giftskandale efter den anden forurener vandene, dræber fiskene og fratager mange mennesker deres levebrød. Tilrettelæggelse: Linda Nordahl Jakobsen. www.dr.dk/P1/panorama (Sendt første gang 1. december 2016).

 2. Panorama: Rejsebrev fra Sanaá

  Jens Nauntofte er i det lukkede og alt andet end Lykkelige Arabien, Yemen. www.dr.dk/P1/panorama (Sendt første gang 18. juli 2010).

 3. Panorama: Station Nord

  Man skal være gjort af et særligt stof for at arbejde på Station Nord i det nordøstlige Grønland. Det er her Arktisk Kommando råder, det er herfra forskere drager ud i sneørkenen, og det er herfra Grønlands suverænitet til verdens største naturpark håndhæves. Kun de lokale fanger har fri adgang til Naturparken, der er næsten dobbelt så stor som Frankrig. Panorama har besøgt Station Nord. Tilrettelæggelse: Gitte Hansen. www.dr.dk/P1/panorama (Sendt første gang 6. oktober).

 4. Panorama: La Tierra de Alvargonzález

  Med et 100 år gammelt digt som guide fortæller forfatteren Gorm Rasmussen om storhed og fald, om mord, kærlighed, svig og det almindelige liv fra den nordspanske provins Soria, der har hentet en stor del af sin berømmelse ved en frygtelig forbrydelse. Tilrettelæggelse: Gorm Rasmussen. www.dr.dk/P1/panorama (Sendt første gang 29. december 2016).

 5. Panorama: Flittige bier og kløgtige kvinder

  Bier summer, kvinder ler og tilsammen skaber de små revolutioner i et land med ældgamle kønsroller. Vi er i Cameroun i Vestafrika, hvor kvinder holder bistader, tjener penge, får indflydelse i lokalsamfundet og har råd til at sende deres børn i skole. Tilrettelæggelse: Ida Meisling og Anders Reuter. www.dr.dk/P1/panorama (Sendt første gang 14. april).

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

Tidsånd: Verdensarven efter Islamisk Stat

Islamisk Stat mister terræn i Mellemøsten. Organisationen efterlader et område, som er præget af religiøst motiverede ødelæggelser på verdensarven. Vi undersøger, hvor slemt det står til, og spiller en hymne til Nineveh, et af de områder, som har været besat. Vært: Christoffer Emil Bruun.

Startede klokken 14:03 Slutter klokken 15:03 (Næste: Droner og kanoner: NATO under Trump)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 Havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel