1. Radiofortællinger: Lyddetektiven Sendt første gang

  Eddy er retsakustiker. Han hjælper politiet med at efterforske sager, hvor billedbeviser ikke slår til.
  Christian er lydkunstner og prøver at visualisere de lyde man normalt ikke kan høre.
  Medvirkende: Christian Skjødt, Eddy Bøgh Brixen.
  Tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen, Mikkel Andersson og Rasmus Bjerre.
  Vært: Ruth Storm.
  (Sendes også mandag 5.30, 20.32
  og lørdag 2.30).

Sendetider

Næste udsendelse

Hver torsdag kl. 11:03

Kontakt Radiofortællinger

Seneste udsendelser

 1. Radiofortællinger: Flugten fra det spanske juletræ

  Jens og drengene rejser til solkysten, drikker kedsomheden væk og ender i et 4 år langt tovtrækkeri med det spanske politi - alt sammen på grund af et kunstigt juletræ. En historie om at miste følelsen af udødelighed. Tilrettelæggelse: Jóhann Eivind Dammert og Torben Brandt.

 2. Radiofortællinger: Udflugt med døden

  Alt tyder på mere fred og ordnede forhold i Kenya, men da Jørn og Helle tages som gidsler i deres Land Cruiser, bryder helvede løs. En psykologisk kamp på liv og død tager sin begyndelse og fører i stadig nye retninger hen mod det overraskende klimaks... Tilrettelæggelse: Jørn Stjerneklar & Helle Maj. Producere: Torben Brandt & Jonas Bang. (Sendt første gang 2. marts).

 3. Radiofortællinger: Computer og kærligheden på afveje

  Maria skal flytte sammen med sin nye store kærlighed, men midt i flyttekaoset kommer hun til at smide sin gamle Mac-computer i storskrald. På samme tid går musikeren Chems kæresteforhold i opløsning nede i Ghanas hovedstad Accra. Men hvad har de to historier så med hinanden at gøre? Tilrettelæggelse: Anne Katrine Skjoldborg og Torben Brandt.

 4. Radiofortællinger: Hvad stiller man egentlig op med sin dobbeltgænger?

  Torben Brandt, Radiofortællingers vært, bliver mere og mere selvoptaget i takt med at han opdager at han først har én - så to dobbeltgængere. Og nu er det tid til et opgør med de to mennesker som lige så stille har sneget sig ind i hans liv - mens han magtesløs ser til. Medvirkende: Søren Østergaard og Bjarne Bergius Hermansen. Tilrettelæggelse og produktion: Torben Brandt.

 5. Radiofortællinger: Kniven for struben

  Peter er på vej hjem fra værtshus, da han holdes op af en mand med kniv, der vil have ham til at hæve penge til ham. 8.000 kr. senere - slippes Peter atter fri, efter at have været døden nær og tæt på at blive morder. Men hvad farer der gennem hans hoved under og efter? - ikke så lidt. Medvirkende: Peter Pagh-Schlegel og Agnete Solvej Christiansen. Tilrettelæggelse: Jonas Bang. Producer og vært: Torben Brandt.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

Supertanker: Lad os stemme om det

Én stemme per person, så er alle med til at have indflydelse på beslutningerne. I en hvilken som helst forsamling; klubben, foreningen, byen, staten. Den vej, som flest stemmer på, er den vej vi går. Det er retfærdigt, synes vi. Demokrati er noget vi har kæmpet for i århundreder. Det er noget vi forsvarer og har forsva… Vis mere

Startede klokken 21:03 Slutter klokken 22:03 (Næste: Orientering)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hjernekassen på P1 Hvordan er det at være professionel soldat? Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Formiddag med Simpson I dag med manipulator Jan Hellesøe Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form: P1 cafeen - Tyrkiet Må man nu ikke rejse derned, eller købe sommerhus i landet? Genre: Sjov radio

Søg efter titel