Seneste udsendelse

Ring til oppositionen: Pernille Skipper, Enhedslisten Seneste udsendelse

Tør Enhedslisten vælte Mette Frederiksen? Er partiet blevet for ufarlige og for artige? Kan partiet fortsat danne parlamentarisk grundlag for en Socialdemokratisk regering, der i højere grad skeler mod DF? Og skal Danmark være 100% økologisk? Ring til oppositionen på P1 med Pernille Skipper, Enhedslistens politiske ordfører. Få svar på dit kritiske spørgsmål, ring på tlf. 70211919 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Mads Aagaard.

Næste udsendelse

 1. Ring til regeringen

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Hver mandag mellem 12.00 og 13.00 har DU chancen for at komme i direkte debat med landets mest magtfulde personer. Her sidder én af landets 22 ministre nemlig klar ved telefonen til at besvare spørgsmål fra lytterne om et hvilket som helst emne. Ring med dit spørgsmål på telefon 70211919 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Ring til oppositionen: Pernille Skipper, Enhedslisten

  Tør Enhedslisten vælte Mette Frederiksen? Er partiet blevet for ufarlige og for artige? Kan partiet fortsat danne parlamentarisk grundlag for en Socialdemokratisk regering, der i højere grad skeler mod DF? Og skal Danmark være 100% økologisk? Ring til oppositionen på P1 med Pernille Skipper, Enhedslistens politiske ordfører. Få svar på dit kritiske spørgsmål, ring på tlf. 70211919 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Mads Aagaard.

 2. Ring til regeringen: Transport, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen

  Det kører ikke for Uber, posten kommer aldrig ud, og DSB kører ikke på skinner? Er det sådan vi skal have det med Danmarks transport og infrastruktur? Er det på tide, at robotter og droner overtager fremtidens transport? Er Liberal Alliance kørt af sporet i regeringssamarbejdet? Transport, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen tager telefonen i Ring til Regeringen. Ring og spørg ham på 70211919 eller send en mail til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Bente Dalsbæk.

 3. Ring til regeringen: Skatteminister Karsten Lauritzen

  Rige arvinger slipper billigere. Det samme gør folk med lave lønninger. Og drømmer du om en el-bil, giver SKAT rabat, hvis du køber den nu. Hvordan får vi så råd til velfærd? Og hvordan undgår vi i fremtiden, at svindlere lænser statskassen for endnu flere milliarder? Skatteminister Karsten Lauritzen tager telefonen i Ring til Regeringen. Ring med dit spørgsmål på telefon 80 20 80 00 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Bille Sterll.

 4. Ring til regeringen: Sophie Løhde

  Rigide regler og uigennemskuelige proceskrav stjæler tiden fra de offentligt ansatte. Udsatte borgere ender i alt for komplekse forløb - og generelt hænger velfærdens kerneområder alt for dårligt sammen. Så klar er meldingen fra regeringen, der med Sophie Løhde i spidsen har præsenteret en ny sammenhængsreform. Er der tale om konstruktive løsninger, der vil lette og forenkle arbejdsbyrden for ældreplejeren og sygeplejersken? Eller gentager Sophie Løhde blot tidligere regeringers uindfriede visioner? Kan man nedjustere bureaukratiet ved at oprette endnu flere udvalg? I Ring til Regeringen på P1 sidder ministeren for offentlig innovation klar ved telefonen. Stil dit spørgsmål, aflever ris eller ros på tlf 80 20 80 00 fra mandag kl. 12, eller send en mail til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Mads Aagaard.

 5. Ring til oppositionen og Uffe Elbæk

  Skal vi undlade at anmelde den illegale pizzabager? Hvorfor bevare Kvinfo med statsstøtte? Hvordan få Trump til at tænke grøn energi? Hvad skal Alternativet med en singleordfører? Hvordan gennemfører man en venlig revolution? Ring til oppositionen på P1 med Uffe Elbæk, leder af Alternativet. Få svar på dit kritiske spørgsmål. Ring på tlf. 80 20 80 00 kl. 12.15 eller send en mail på p1debat@dr.dk Vært: Gitte Hansen.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, mandag d. 29. maj

Startede Kl. 12:15 - sluttede 13:00

Om Ring til regeringen

 1. Hver mandag mellem 12.00 og 13.00 har DU chancen for at komme i direkte debat med landets mest magtfulde personer. Her sidder én af landets 22 ministre nemlig klar ved telefonen til at besvare spørgsmål fra lytterne om et hvilket som helst emne. Ring med dit spørgsmål på telefon 7021 1919 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk.

Podcast Ring til regeringen

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Ring til regeringen

Lige nu på DR P1

Orientering

Et hospital i Bangkok blev i dag ramt af et bombeangreb. Angrebet kommer på tre årsdagen for militærkuppet i Thailand, og er det seneste af en række af angreb. Vi taler med Danmarks ambassadør i Thailand og spørger, om angrebene er forbundne, og hvorfor Thailand i øjeblikket er så uroligt. Trumps første udlandsrejse so… Vis mere

Startede klokken 22:03 Slutter klokken 23:55 (Næste: Danmark kort)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kejser: Unge piger med ondt i selvværdet Hvordan er det blevet sådan - og hvad kan vi gøre ved det? Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: Platt-form: P1 cafeen Kan man spise en rigsret? Genre: Sjov radio

Søg efter titel