Seneste udsendelse

Selvsving: Erdogan - The Musical Seneste udsendelse

Når man er satiriker er man naturligvis nødt til at reagere på den verserende tysk-tyrkiske satirekrig. Problemet er at vi her på Selvsving helst ikke vil have ballade. Så derfor blev det altså til en hyldest til Tyrkiets karismatiske præsident Erdogan. ------- I dag fik vi hjælp af Anders Gjesing, Simon Nøjers og Mette Trudslev.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Selvsving: Erdogan - The Musical

  Når man er satiriker er man naturligvis nødt til at reagere på den verserende tysk-tyrkiske satirekrig. Problemet er at vi her på Selvsving helst ikke vil have ballade. Så derfor blev det altså til en hyldest til Tyrkiets karismatiske præsident Erdogan. ------- I dag fik vi hjælp af Anders Gjesing, Simon Nøjers og Mette Trudslev.

 2. Selvsving: Boeing Boeing

  Hvordan sælger man for 30 milliarder død og ødelæggelse på den lækreste måde? Boeing har fundet svaret: Annoncer med lækre speakerstemmer! Og hvis det ikke er nok, har de ways of making you love them. Og Boeing skyr ingen midler ... Ikke en gang Nik & Jay!!! I dag fik vi hjælp af Simon Nøiers og Camille Lange.

 3. Selvsving: Nordea synger ud

  Det er ikke nemt at være bank: Bare fordi man prøver at hjælpe kunderne til at snyde samfundet for en masse skattekroner, får man ballade. Det er som om samfundet ikke forstår at banken jo bare prøver at tjene et par milliarder. Altså, så den ikke er nødt til at bede om endnu en bankpakke fra samfundet. Nej, det er ikke nemt at være bank. I dag fik vi hjælp af Simon Nøjers.

 4. Selvsving - Hjorten synger: Ingen regning

  Udflytningen af statslige arbejdspladser viste sig i denne uge at blive lige så dyrt som frygtet. Danmarkshistoriens dyreste forældrekøb er dermed en realitet når regeringen hælder over en milliard i at få flyttet de kære små styrelser ud og sendt dem godt afsted til deres nye liv i provinsen. Men det er ikke noget der bekymrer Claus Hjort - regeringens svar på Peter Belli. I dag fik vi hjælp af Stine Schwennesen.

 5. Selvsving: Musical-massakren 'Venstreløvernes Konge' er tilbage

  Politikerne forstår ikke, hvor de unge Syrienskrigere får inspirationen fra. Hvad får dem til at vælge noget så udansk som selvmordsmissioner? Men i denne uge kom svaret: Kristian Jensen kastede sig – tilsyneladende helt frivilligt – ud på en selvmordsmission, da han annoncerede at han stadig er formandskandidat. Så nu er han ikke bare udenrigsminister – nu er han også udenforminister – uden for enhver chance for en fremtid i partiet. Men så er det godt at han har hovedrollen som Kristian Simba Jensen i musicalen ’Venstreløvernes konge 2’. --------------------- I dag fik vi hjælp af Simon Nøjers.

Om Selvsving

 1. Lad din radio gå i Selvsving, når Oliver Zahle, Jens Korse, Lars le Dous og Peter Lous vender ugen på hovedet hver fredag.

Podcast Selvsving

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Selvsving

Lige nu på DR P1

Natursyn: På fuglejagt med kamera

Tusindvis af trækkende fugle besøger netop nu Nationalpark Vadehavet på deres rute mod nord. Og i fuglenes fodspor følger naturfotografer. I denne uge besøger Natursyn derfor vadehavsøen, Mandø, i selskab med naturfotograf Lars Gejl, som fortæller om naturfotografiets kunst og de naturoplevelser, man kan få, når nature… Vis mere

Startede klokken 08:03 Slutter klokken 08:45 (Næste: Satire på P1)

Mest læste Selvsving

Mere radio

 1. p1d
  Program: Videnskabens Verden: Autisme i os alle Men hvorfor er vi så ikke alle autister? Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: Køge Kammermusikfestival Musik af bl.a. Mozart Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form: Kirkesangerne Kirkesangerne tager verdens gang under kærlig behandling Genre: Sjov radio

Søg efter titel