Seneste udsendelse

Selvsving: PET ELLER P1 Seneste udsendelse

Politiets Efterretningstjeneste behøver ikke mere end bagsiden på en bog for at slå alarm og slå til mod fjenden. Til gengæld skal Politiken ikke meget mere end gå forbi en flabet bog, før de udgiver den som særtillæg. Det er et mirakel af Politiken Plus-legenden Yahya Hassan ikke for længst er blevet kapret af avisen og tvangsudgivet som særtillæg.

Næste udsendelse

 1. Selvsving

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

Seneste udsendelser og artikler

 1. Selvsving: PET ELLER P1

  Politiets Efterretningstjeneste behøver ikke mere end bagsiden på en bog for at slå alarm og slå til mod fjenden. Til gengæld skal Politiken ikke meget mere end gå forbi en flabet bog, før de udgiver den som særtillæg. Det er et mirakel af Politiken Plus-legenden Yahya Hassan ikke for længst er blevet kapret af avisen og tvangsudgivet som særtillæg.

 2. Selvsving: GRUNDSKYLD, HO

  De stakkels friværdi-ramte boligejerne og deres grundskyld fik alle de penge, som kontanthjælpsmodtagerne mistede. Thulesen Dahl var pludselig ikke så skråsikker med sine garantier som før EU-valget. Og ovre hos Enhedslisten faldt Dannebrog ned og slog stakkels Christian Juhl så hårdt i hovedet, at han kom til at sige ting, som alle vist er bedst tjent med at vi ikke gentager her. Så på den måde var der ikke meget nyt i dén uge. Til gengæld trådte Anders Samuelsen frem som det danske svar på Mel Gibson. Og den havde vi trods alt ikke set komme. I dag fik vi hjælp af Simon Nøjers.

 3. Selvsving: Topskatteøen

  Det måtte jo komme: Anders Samuelsen er blevet til en musical. Hør hvordan det går når den lille, idealistiske Anders stævner ud på jagt efter den sagnomspundne Topskatteø. For kan det gå godt når kaptajnen, Admiral Løkke, ikke har styr på kursen - og når den tilsyneladende flinke Long John Tulle pludselig også vil bestemme? I dag fik vi hjælp af Ole Bruun.

 4. Selvsving: Forældreintra - nu som popsang

  Når det gælder vores børns skolegang, kan vi godt være sure på skolereformen og den haltende inklusion og besparelserne og meget andet. Men det der VIRKELIG kan få vores skole-pis i kog, det er skoleintra. Det er dér forældre-fårene bliver skilt fra bukkene, når skolemælk og sukkerpolitik og referatet fra forældremødet skal diskuteres.

 5. Selvsving: En temlig væmlig anti-mini faktisk mega max burkini

  Selvsving er tilbage efter en lang sommer med store, vigtige begivenheder, der fortjener at blive behandlet med alvor og gøgl og masser af tid. Og intet vigtigt emne fik mere tid end ... burkinien! Så må Syrien, Nord-Korea, flygtningekrisen og alle de andre runner-up'pere i væsentlighedens kostpyramide alligevel se sig slået.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, fredag d. 28. oktober

Startede Kl. 06:50 - sluttede 06:58

Om Selvsving

 1. Lad din radio gå i Selvsving, når Oliver Zahle, Jens Korse, Lars le Dous og Peter Lous vender ugen på hovedet hver fredag.

Podcast Selvsving

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Selvsving

Lige nu på DR P1

P1 Dokumentar: Selvmordsbomberen der overlevede

Da han var 11 år gammel spænder Taleban en bombevest på ham og sender ham afsted for at dræbe amerikanske soldater. Men han kan ikke få sig selv til at trykke på udløseren. Talebans soldater bliver rasende og vil slå den 11-årige Popal ihjel, men han flygter på mirakuløs vis og begiver sig ud på en farefuld rejse, der… Vis mere

Startede klokken 03:03 Slutter klokken 03:45 (Næste: Sausan Island med Morten Pelch: "Solen skinner også i ghettoen")

Mere radio

 1. p1d
  Program: Mennesker og medier Når medier går i krig Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: BørneJazz Radio Jazz for børn og barnlige sjæle Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form: P1 cafeen - Thailand Vennerne mødes til en snak om thaimad, elefanter, kongestyret Genre: Sjov radio

Søg efter titel