Seneste udsendelse

Selvsving Classic Seneste udsendelse

Næste udsendelse

 1. Selvsving

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

Seneste udsendelser og artikler

 1. Selvsving: Bådflygtningene - the musical

  Selvom vi har sat lys i vinduerne utallige gange for bådflygtningene, så har det slet ikke ændret noget! Vi har også sendt runde-sms’e om hvor synd det er dem. Vi har endda skrevet på Facebook at det er for dårligt – med store bogstaver. Og alligevel har det ikke ændret noget. Hvor er vi efterhånden henne? Det ender jo med at vi ikke alene skal kræve reel handling af regeringen men også holde den op på det efterfølgende. Og det har vi simpelthen ikke tid til når vi skal rende rundt og sætte alle de skide lys i vindueskarmen og videresende støtte-sms’erne og poste vores indignation på facebook. Der er simpelthen ikke tid til også at redde folk i nød, hvis man vil være et moderne, digitalt-empatisk menneske ... Måske man skulle skrive en blog om det dilemma. I dag fik vi hjælp af Simon Nøiers og Maj Holtegaard.

 2. Selvsving: STOP NAZI-POPULISME

  Når der nu ikke er flere ledige standpunkter i dansk politik, så må man nogen gange ty til at mene noget som alle andre også mener. Men så er tricket bare at mene det lidt mere end de andre. Som nu de konservative der har valgt at mene at vi skal gøre noget mod den såkaldte ‘nazi-islamisme’. Man skal nok ned til inderkredsen i ISIS for at finde nogen der mener noget andet. Men så mener Søren Pape og Naser Khader det bare meget mere end os andre. Og så er det ikke populisme – det er politik. I dag fik vi hjælp af Søren Thomsen, Leoparddrengen og Mette Trudslev.

 3. Selvsving: Dronningen og andre besættelser

  Vær venlig at rejse Dem op mens De læser dette: Hendes Majestæt Dronning Margrethe fylder ikke alene 75 år – hun fylder også samtlige medier. Faktisk er der to jubilarer i disse dage: Margrethe af Danmark og Besættelsen af Danmark. Men selvom vi er vilde med dokumentarfilm om tungt artilleri i Anden Verdenskrig, så er der nu intet der kan slå Hendes Majestæt Dronningen. Hvis der er nogen på hendes alder der har fortjent at fylde 75 år, så er det hende. Også selvom hun er en uge yngre end Besættelsen. Og så må De godt sætte Dem ned igen. Men sæt Dem ikke for godt til rette – for der kommer garanteret rigtig mange gange i den kommende uge, hvor vi skal rejse os for regenten. I dag fik vi hjælp af Stine Schwennesen.

 4. Selvsving Classic

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, I morgen d. 08. maj

Startede Kl. 06:50 - sluttede 06:58

Om Selvsving

 1. Lad din radio gå i Selvsving, når Oliver Zahle, Jens Korse, Lars le Dous og Peter Lous vender ugen på hovedet hver fredag.

Podcast Selvsving

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Selvsving

Lige nu på DR P1

Orientering

I dag underskriver den italienske præsident Sergio Mattarella en ny valglov, der skal give landet et mere stabilt styre. Økologiske små-landbrug, gårdbutikker og produktion til fødevarefællesskaber kan ifølge en ny rapport være nøglen til at skabe vækst og udvikling i yderområderne i Danmark. Afbud på stribe fra vestl… Vis mere

Startede klokken 03:03 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Mest læste Selvsving

Mere radio

 1. p1d
  Program: Videnskabens Verden: Kold fusion vil ikke dø Tænk hvis verdens energiproblemer forsvandt Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: Laika på P1 Nu med tysk sex Genre: Sjov radio

Søg efter titel