Lige nu på DR P2

Søndagsklassikeren - Dvorak: Klavertrio nr. 4 - Dumky

Et panel lytter til fem indspilninger af et kendt klassisk værk og vælger den version de synes bedst om. Dagens værk: Dvorak: Klavertrio nr. 4 - Dumky. I panelet: Jan Lund, sanger. Carl Julius Lefebvre Hansen, oboist. Adda Djørup, forfatter. Vært: Frank Jensen. www.dr.dk/p2

Startede klokken 15:03 Slutter klokken 18:03 (Næste: Jersild & Jukeboxen)

Udvalgte artikler

 1. Få flere nyheder om klassisk musik her

  Bliv opdateret med nyheder om klassisk musik og nyt fra P2 på dr.dk/klassisk.

 2. Ugens Album: Scarlatti: 18 Sonater

  Scarlattis sonater er en musikalsk guldgrube og en gave til fantasien. Pianisten Jevgenij Sudbin har indspillet 18 af dem.

 3. P2 er på jagt efter ny musik

  Det meste af den musik vi spiller i P2 er flere hundrede år gammel. Nu vil vi gerne se hvad der findes af nyskrevet musik, der har potentiale til at blive et hit i P2.

 4. Klassisk til dit sommerbryllup

  Man kan blive gift på rådhuset, i baghaven eller på en strand. Og lidt over hvert tredje danske par vælger at blive gift i en kirke. Men mon ikke de allerfleste danser bagefter. I mit bud på en playliste til et sommerbryllup er der både Brudevalsen og Tango Jalousie.

 5. Ugens Opera: Askepot

  Ugens Opera på P2 er Rossinis Askepot. Rossinis version af det gamle eventyr er uden tryllestøv men med ægte mennesker af kød og blod.

 6. P2 koncerten i juni

  Danmarks førende ensemble for tidlig musik fejrer 25-års jubilæum med en minifestival i Tivoli. P2 er med tre aftener i juni.

Udvalgte udsendelser

 1. Stines Søndag
 2. Parnasset
 3. Min yndlingsmusik
 4. Natsværmeren

Senest spillet DR P2

Seneste udsendelser og artikler

 1. P2 Koncerten: Torsdagskoncert med Johan Reuter og Mahler

  - direkte fra Koncerthuset. Mahlers gribende folkesange i symfoniske klæder med Johan Reuter, P2 Kunstner 2016, og den franske diva med den mørke stemme Nathalie Stutzmann. Mahler: Des Knaben Wunderhorn. Sibelius: Symfoni nr. 2. Nathalie Stutzmann, alt. Johan Reuter, baryton. DR SymfoniOrkestret. Dirigent: Vasily Petrenko. Vært: Celine Haastrup.

 2. Danmark Live

  Max Fage-Pedersen præsenterer højdepunkter fra de danske koncertsale, og tager et kig frem mod det mest interessante i den kommende uge. Hør den kun 12-årige pianist Rune Leicht Lund som solist i Beethovens Klaverkoncert nr. 2. Hør en nykomponeret obokoncert af Karl Aage Rasmussen. www.dr.dk/p2

 3. Stines Søndag

  Et lækkert slow-flow af klassisk musik og andre genrer sammensat af Stine Rosengren. I programmets anden del byder Stine en gæst på kaffe, og det er aldrig til at vide, hvem der kommer forbi. Måske er det dig... Følg Stine på facebook.com/stinerosengrendr og dr.dk/klassisk Vært: Stine Rosengren. www.dr.dk/p2

 4. Søndag Morgenmusik

  Klassisk morgenmusik præsenteret af Rie Koch. www.dr.dk/p2

Mest spillet DR P2

Mere radio

 1. p1d
  Program: P1 Dokumentar: Når lægen gør fortræd Afslørende dokumentar om læger der begår seksuelle overgreb Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: Torsdagskoncert med Johan Reuter Mahlers gribende folkesange i symfoniske klæder Genre: Musik

Søg efter titel