Lige nu på DR P2

Startede klokken 07:05 Slutter klokken 08:05 (Næste: Morgenandagten)

Udvalgte artikler

 1. Malko-deltager: Kæmpe udfordring at stamme og være dirigent

  Den amerikanske dirigent Nicholas Hersh har stammet hele sit liv. Det giver udfordringer, når han står på dirigentpodiet og skal give klar besked til musikerne.

 2. Ugens Album uge 18 - Wagner: Ouverturer og mellemspil

  Der er lang tid til at Fabio Luisi tiltræder som chefdirigent for DR SymfoniOrkesret. Men han ligger ikke på den lade side og vi kan fordrive ventetiden med hans sneste indspilning der er Ugens Album

 3. Thomas Skov: Det er et handicap ikke at kunne synge

  Når hans hustru synger, ønsker tv-værten Thomas Skov at han kunne være med. Her får han et tip til hvordan.

 4. At være eller ikke at være

  Fredag aften var supersopranen Barbara Hannigan på scenen i Musikkonservatoriets Koncertsal, København. På programmet var blandt andet Hans Abrahamsens Let me tell you.

 5. Carl Nielsens liv, lyst, last og længsel

  I seks udsendelser fortæller P2-vært Claus Berthelsen om Carl Nielsens liv med et særligt blik for de mange sange komponisten skrev. Hent udsendelserne som podcast allerede nu.

 6. Koncertoversigt april

  P2 Koncerten i april begynder med nogle af påskens største musikværker og slutter med optakt til Malko Dirigentkonkurrencen. Og ind imellem er der meget andet godt. Her et udvalg

Udvalgte udsendelser

 1. P2 Koncerten: DR SymfoniOrkestret med Mozart og Mahler

  Britiske Robin Ticciati er en af de mest succesrige unge dirigenter. Hør ham foran DR SYmfoniOrkestret i musik af Mozart og Mahler.

 2. Søndagsklassikeren: Beethovens 9. symfoni

  I panelet sidder bl.a. sanger Claus Hempler. Han skal være med til at finde den bedste indspilning af Beethovens storværk.

 3. P2 Soundtrack - med kostumedramaer

  Fra dengang hvor ord sagde det halve og blikke sagde det hele. Vi lover en svimlende musikalsk tidsrejse fra det blide til det brutale ...

 4. P2 Operaaften: Den solgte brud

  Hør Smetanas opera direkte fra byen Plzen i Tjekkiet. I operaen er der bl.a. et berømt ølkor, hvor sangerne lovpriser øllet, der kom som en gave fra himlen.

 5. Parnasset på P2 - den nye skolereform

  Hvad skete der med de unges fritidsinteresser - dem der gik til musik fx? Vi har en musikskoleleder og en politiker i studiet.

 6. Jersild & Jukeboxen - Den sorte Farao

  Jens Olaf Jersild byder indenfor til klassisk musik og gæster, bl.a. museumsinspektør Tine Bagh fra Glyptoteket. Hun fotæller om folkevandring i et historisk perspektiv.

Senest spillet DR P2

Seneste udsendelser og artikler

 1. Natsværmeren

  - med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Charlotte Nørby.

 2. Natsværmeren

  - med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Charlotte Nørby.

 3. P2 Koncerten: Koncert fra Utrecht

  Berlioz: Kong Lear. Johan Wagenaar: Aveux de Phèdre, opus 41. Dvorák: Messe, D-dur. Eva Hornyáková, mezzo. Janina Baechle, mezzo. Benjamin Hulett, tenor. Andrew Schroeder, baryton. Netherlands Radiosfilharmonisks Kor og Orkester. Dirigent: Serge Baudo. (Vredenburg, Utrecht. 19. september 2014). Vært: Anne Bro.

 4. Domino

  Håndplukket klassisk præsenteret af Nina Ørum.

Mest spillet DR P2

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hjernekassen på P1: Er videnskabsformidling svært? Har forskerne endelig fået øjnene op for at tale med andre end sig selv? Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: Laika på P1 Laika lægger sig ud med Islamisk Stat Genre: Sjov radio

Søg efter titel