Lige nu på DR P2

Søndagsklassikeren - Verdi Requiem

En kirkeopera er Verdis Requiem blevet kaldt, og den populære operakomponist spiller da også på alle tangenter i det populære og medrivende Requiem. Dagens panel lytter til fem indspilninger og vælger den de bedst kan lide. Panelet: Ulla Essendrop, tv-vært. Henrik Vagn Christensen, dirigent. Frode Andersen, akkordeoni… Vis mere

Startede klokken 15:03 Slutter klokken 18:03 (Næste: Domino)

Udvalgte artikler

 1. Få flere nyheder om klassisk musik her

  Bliv opdateret med nyheder om klassisk musik og nyt fra P2 på dr.dk/klassisk.

 2. Ugens Album: Beethoven: Klaversonater, vol. 4.

  Beethovens klaversonater er en udfordring og det kan være en intens åbenbaring, når det lykkes en pianist at vække dem til live. På Ugens Album i P2 lykkes det i den grad for finske Paavali Jumppanen.

 3. P2 er på jagt efter ny musik

  Det meste af den musik vi spiller i P2 er flere hundrede år gammel. Nu vil vi gerne se hvad der findes af nyskrevet musik, der har potentiale til at blive et hit i P2.

 4. VIND NU: Billetter til klassiske sommer-festivaler med P2

  Sommerlandet vrimler med klassiske musikfestivaler, og igen i år kan du vinde billetter med DR P2 og programmetFestivalsommer.

 5. Ugens Opera: Zoroastre Zoroastre fra Montpellier Festival

  Ugens Opera ”Zoroastre” af Frankrigs store kolorist, Jean-Philipp Rameau, handler om kampen mellem det gode og det onde. Operaen blev opført på Montpellier Festivalen i det lyserøde operatempel Le Corum i Sydfrankrig 15. juli i år.

 6. P2 koncerten i juli

  I juli måned kommer P2 koncerten rundt i landet og byder blandt andet på Isabelle Faust fra Hindsgavl festival, Trio Vitruvi fra Frederiksværk festival og First Night of The Proms med Sol Gabetta som solist.

Udvalgte udsendelser

 1. Festivalsommer
 2. Hej P2

  Den direkte vej til P2

 3. Amadeus

Mest hørte programmer DR P2

Seneste udsendelser og artikler

 1. Søndagsklassikeren - Verdi Requiem

  En kirkeopera er Verdis Requiem blevet kaldt, og den populære operakomponist spiller da også på alle tangenter i det populære og medrivende Requiem. Dagens panel lytter til fem indspilninger og vælger den de bedst kan lide. Panelet: Ulla Essendrop, tv-vært. Henrik Vagn Christensen, dirigent. Frode Andersen, akkordeonist. Vært: Frank Jensen. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 27. marts).

 2. P2 Koncerten: Torsdagskoncert med russisk musik

  - direkte fra Koncerthuset. Med den unge amerikanske dirigent Karina Canellakis foran DR SymfoniOrkestret i smægtende romantisk musik er der lagt op til en stor symfonisk aften. Rakhmaninov: Klaverkoncert nr. 2. Tjajkovskij: Symfoni nr. 4. Boris Berezovsky, klaver. DR SymfoniOrkestret. Dirigent: Karina Canellakis. Vært: Peter Filtenborg.

 3. Danmark Live sommer

  Max Fage-Pedersen præsenterer højdepunkter fra de danske koncertsale, og tager et kig frem mod det mest interessante i den kommende uge. www.dr.dk/p2

 4. Stines Søndag

  Et lækkert slow-flow af klassisk musik og andre genrer sammensat af Stine Rosengren. I programmets anden del byder Stine en gæst på kaffe, og det er aldrig til at vide, hvem der kommer forbi. Måske er det dig... Følg Stine på facebook.com/stinerosengrendr og dr.dk/klassisk Vært: Stine Rosengren. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 3. april).

Mest spillet DR P2

Mere radio

 1. p1d
  Program: Sommergæsten på P1 Satiretegneren Roald Als Genre: Perspektiv

Søg efter titel