Seneste udsendelse

Filmharmonikerne Seneste udsendelse

Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til. Dagens vært er filmkomponist Halfdan E. Producer Anna Thaulow, Wingman Media.

Næste udsendelse

 1. Filmharmonikerne

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til. Producer Anna Thaulow, Wingman Media.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Filmharmonikerne

  Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til. Dagens vært er filmkomponist Halfdan E. Producer Anna Thaulow, Wingman Media.

 2. Filmharmonikerne

  Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til. Dagens vært er komponist Søren Hyldgaard, der fortæller om musikken i film noir. Producer Anna Thaulow, Wingman Media.

 3. Filmharmonikerne

  Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til. Dagens vært er instruktør Phie Ambo, der fortæller om musik og inspiration i hendes dokumentarfilm. Producer Anna Thaulow, Wingman Media.

 4. Filmharmonikerne

  Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til. Dagens vært er filmkomponist Frans Bak, der fortæller om sit mangeårige samarbejde med instruktøren Birger Larsen. Producer Anna Thaulow, Wingman Media.

 5. Filmharmonikerne

  Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til. Dagens vært er instruktør og klipper Daniel Dencik, der fortæller om sine forbilleder i filmmusikkens verden bl.a. Angelo Badalamenti, John Lurie og Harry Dean Stanton. Producer Anna Thaulow, Wingman Media.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P2, fredag d. 26. maj

Startede Kl. 18:05 - sluttede 19:20

Om Filmharmonikerne

 1. Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til og fortæller om musikkens rolle i filmene. Producer Anna Thaulow, Wingman Media.

Podcast Filmharmonikerne

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Filmharmonikerne

Lige nu på DR P2

Det´ dansk

Musik af danske komponister eller spillet af danske musikere. Sådan lyder det på cd og i koncertsale. Vært: Mathias Hammer. www.dr.dk/p2

Startede klokken 12:15 Slutter klokken 14:03 (Næste: Grammofon)

Mest spillet DR P2

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel