Lige nu på P3

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavis)

Udvalgte artikler

 1. Syv timers vasepanik? Det kunne de have brugt tiden på

  16.000 ventede forgæves, da Imerco satte en jubilæumsvase til salg. P3-vært Anders Stegger præsenterer tidsfordriv man også kunne have brugt 7 timer på.

 2. LYT S!vas nyder det gode liv på ny single

  Danske S!vas vil ændre historien og hacke systemet. Nu er han klar med førstesinglen, der er denne uges P3's Uundgåelige

 3. LYT: Lågsus-liste med eksotiske beats

  Denne uges Lågsus-liste bringer dig rundt i verden med både twerking til brasiliensk hiphop-rave, fransk DJ'ing og den helt nye dans: shmoney dance.

 4. Dilemma: Skal Heidi vælge fyren eller veninden?

  Heidi er begyndt at se sin venindes gamle flamme, men må man godt det? Nu er hun i tvivl om hun skal vælge fyren eller veninden.

 5. Nyt på P3: The Minds of 99 leverer endnu et hit

  Dansk musiks nye stjerneskud, The Minds Of 99, har været længe undervejs med deres nyeste single 'Hurtige Hænder', men det er endt med at blive deres yndlingsnummer på pladen.

 6. P3-værter får det kolde gys i den gode sags tjeneste

  Ice Bucket Challenge er her, der og alle vegne. P3's-værter er hoppet med på bølgen og har frivilligt ladet sig overhælde med iskoldt vand for det gode formål.

Seneste Instagram

Senest spillet P3

Seneste udsendelser og artikler

 1. Aftenvagten

  Programmet for den absolut nysgerrige P3 lytter. Det er ny musik - værtens personlige favoritter og de underholdende historier rundt om. Vært: Cathrine Nissen.

 2. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Pia Røn og Louise Dreisig.

 3. Pressen på P3

  Skarp journalistik med et glimt i øjet alle hverdage klokken 15-18 og sport hver halve time. Værter: Tony Scott og Tue Blædel.

 4. Smag på P3

  Smag på P3 er programmet, der handler om musik - her guider værten dig gennem ny musik, quizzer, musikminder og friske musiknyheder. Vært: Nicholas Kawamura.

 5. P3 Nyheder

  P3 Nyheder holder dig opdateret på de seneste nyheder fra indland og udland mellem 6 og 18.

P3 i dag

Mest hørte programmer P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Videnskabens Verden: Det spøger i vores gener Kan vi arve vores forfædres oplevelser? Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Musikmagasinet Ny musik, gæster og lytteranmeldelser Genre: Musik

Søg efter titel