Nyt P3 site

Velkommen til P3s nye site på dr.dk.

Læs mere om den nye side og fortæl os din mening!

Lige nu på P3

P3 Morgen

- musik, nyheder, journalistik, satire og sport starter den nye dag. Vært: Nicholas Kawamura.

Startede klokken 06:04 Slutter klokken 09:04 (Næste: GANDHI)

Udvalgte artikler

 1. Feberramte garagerockere: The Black Keys er endelig tilbage

  Efter snart tre års fravær er de amerikanske rockambassadører tilbage med førstesinglen 'Fever' fra deres kommende plade 'Turn Blue'.

 2. Musikquizzen: Har du styr på dine portræthits?

  Rubin 'Hurricane' Carter blev skrevet ind i musikhistorien af Bob Dylan. Han er langt fra alene om at hente inspiration fra virkelighedens legender.

 3. LYT Stjerneproduceret pigetrio gør status over livet

  Hvad sker der, hvis man sætter Trentemøllers lyd til de helt store spørgsmål i Giana Factorys kaleidoskopiske popunivers?

 4. VIDEO Jakob Stegelmann i tveægget troldmandstest

  Tv-vært og troldmand Jakob Stegelmann tester meget passende det nyeste dancehit 'Wizard' i P3's forbrugertest 'Er det Lågsus?'.

 5. Musikquizzen: Hvad ved du om Coachella Festival?

  Coachella Festival er som altid ensbetydende med en musikalsk stjerneparade, men hvordan er din paratviden om den amerikanske festival og de kunstnere, der fylder på plakaten?

 6. Monte Carlo hylder Prinsgemalen: Nedtælling til 80 års fødselsdag

  Til sommer runder Monte Carlo-værternes foretrukne royalist et skarpt hjørne, og det skal fejres med en nedtælling og en folkegave.

Seneste Instagram

Senest spillet P3

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. Aftenvagten

  Programmet for den absolut nysgerrige P3 lytter. Det er ny musik - værtens personlige favoritter og de underholdende historier rundt om. Vært: Cathrine Nissen.

 3. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Jesper Holm og Jacob Panum.

 4. Pressen på P3

  Der er en uge til 1. maj, men allerede nu lugter det af ballade – vi inviterer initiativtager Lasse Skov i studiet til pibekoncert og spørger bagmændene bag tidligere protestaktioner, om de er glade for deres eget stunt den dag i dag. Vi sender Anna på gaden og smile til folk for at høre, om de kan lide det - eller om de tror, hun er skør. Og så sidder en svensk hacker isoleret i Køge på femte måned - vi undersøger, hvorfor han er så farlig. Værter: Tony Scott og Tue Blædel.

 5. Monte Carlo

  Peter Falktoft og Esben Bjerre vender ugens store og små begivenheder med et satirisk blik, kigger på ugens bedste tv og spørger lytterne hvad de har #HørtOverHækken.

P3 i dag

Mest hørte programmer P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: På tomandshånd med redaktør på Huffington Post Jimmy Maymann Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten Thomas Clausen i centrum Genre: Musik
 3. p1d
  Program: LAIKA på P1 LAIKA er i påskehumør og triller med æg Genre: Sjov radio

Søg efter titel