Lige nu på P3

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Udvalgte artikler

 1. Ung popkomet sms'ede sig til et samarbejde med sit idol

  Han er vant til at arbejde alene med sine tekster, men på sit nyeste hit har han fået hjælp fra en anden populær sangsmed

 2. Dansk popdebutant: Jeg er træt af horder af piger og ubetydelige hook-ups

  Den tidligere punkrocker Mattis Jacobsen har smidt læderjakken og laver nu popmusik i eget navn. Hans nye single handler om at finde den ægte kærlighed.

 3. Ny popsang sætter gang i forårsfornemmelserne

  Newzealandske Lorde er tilbage med store armbevægelser efter knap fire års fravær fra musikscenen

 4. Reklamehit lyder 'som et glimt i øjet

  Deres lyd er sprød, minimalistisk og overraskende. Og i denne uge kan du ikke undgå at lytte til dem, hvis du tænder for P3.

 5. SOVS: Hvad cruiser Sivas til

  Den danske rapper Sivas strøg ind på toppen af hitlisterne med det ekstremt tilbagelænede nummer 'D.A.U.D.A' i 2013. Hør, hvad han selv sætter på anlægget i bilen, når han cruiser landet tyndt.

 6. Sådan vælger vi musikken på P3

  Hvordan gør vi, når vi vælger musikken på P3? Det kan du læse her.

Seneste Instagram

Seneste udsendelser og artikler

 1. Pladeselskabet

  I Pladeselskabet kan du alle hverdage høre den nyeste musik fra hele verden - før alle andre. Det er her, du møder kunstnerne, inden de bliver helt store. Og det er her du møder Mads Axelsen, din personlige rådgiver i mylderet af friske udgivelser.

 2. Tværs

  "Hej Sara. Jeg vil rigtig gerne have en kæreste, men det er helt vildt svært at skulle lukke et andet menneske ind i mit liv og åbne op for de sider af mig, som ikke er helt perfekte. Kh, Emilie" I dag handler Tværs om kærlighedsrelationer. Om det svære i at være sårbar og uperfekt overfor et andet menneske, som kan ende med at afvise dig. Vi taler om kærestetyper, og om, hvordan vi bedst sikrer os, at vi har os selv med, når vi møder en potentiel kæreste. Gæster: Emilie, coach og rådgiver Heidi Børsholt, og Josephine fra Fries Before Guys. Skiv til: tvaers@dr.dk Facebook: "Tværs - Du er ikke alene" Vært: Sara Bovin.

 3. LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Tobias Hansen og Cecilie Norlyk.

 4. Tue og Tony

  Vi har det ligesom Uffe Elbæk på valgnatten. Værter: Tony Scott og Tue Blædel.

 5. Lågsus

  Nicholas tager en uge mere i guds eget land, men Pelle holder fanen højt på Lågsus fortet imens. Han sætter blandt andet gang i en hel ny nynne quiz, denne gang med Lil' Yatchy som hovedperson. Derudover for han også besøg af produceren Hennedub, som endnu en gang skal forsøge at lave et beat ud af de lyde, som lytterne melder ind med. Vært: Pelle Peter Jensen.

Senest spillet P3

Mest hørte programmer P3

Mest spillet P3

Mere radio

Søg efter titel