Lige nu på P3

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Udvalgte artikler

 1. Ukendt Kunstner spiller intimkoncert: Sådan kommer du med

  For et år siden vandt Ukendt Kunstner hovedprisen til P3 Guld, og nu spiller de en eksklusiv P3 Session i Koncerthuset foran 250 heldige fans.

 2. LYT Er ung canadier den nye Drake?

  Tory Lanez er en af de lysende stjerner på Canadas urbane musikscene, og i denne uge er han P3's Uundgåelige med 'Luv'.

 3. LYT Ny musik på P3: Kidd er tilbage

  Der er fire nye numre på P3's playliste i denne uge, og det er bl.a. 'Starboy' hvor The Weeknd har slået sig sammen med Daft Punk.

 4. LYT Ny Lukas Graham-single rammer P3

  Ugens nye musik på P3 tæller adskillige verdensstjerner som Coldplay, Kings of Leon, Rihanna og Lady Gaga. Hør det hele herunder.

 5. LYT Opråb fra ungt stjerneskud: Mere nærvær!

  Den fremadstormende sangerinde ANYA er klar med endnu et hit in spe, og denne gang kommer hun også med et opråb til os allesammen.

 6. LYT Følsom soul fra britisk machomand

  Rag'n'Bone Man er et iøjnefaldende bekendskab på den internationale musikscene med sin kombination af et benhårdt ydre og et helt igennem følsomt indre.

Seneste Instagram

Seneste udsendelser og artikler

 1. Barometeret

  Alternativ musik fra den danske undergrund og historier fortalt af ungdommen selv. Værter: Stine Rosenfeldt og Regitze Engelhardt.

 2. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Cecilie Norlyk og Mikkel Bagger.

 3. P3s Museum for Kunst

  P3s Museum for Kunst sorterer i og anmelder strømmen af underholdningstilbud. Andrew Moyo, Cathrine Nissen og P3s lyttere er dit daglige værn mod spildtid og dumme penge. Intet er for fint eller folkeligt, når P3s Museum for kunst kværner alt fra Medina til Rembrandt.

 4. Tue og Tony

  Tue og Tony på P3 - I dagens udsendelse er Listen til diskussion. De to værter forsøger at nå til enighed om, hvorvidt en af Listens medlemmer skal slettes. Der er også nyt fra dronningens Abe-saga, og så er Puk Elgård igen på jagt efter spøgelser.

 5. Lågsus

  Baglæns gætning er det nye sort, så vi smider endnu et nummer i omvendt-maskinen i dag. P3s uundgåelige i denne uge er fra Canada, og en af de kunstnere som faldt i Drake gryden, da han var lille. Vi løfter sløret for, hvordan du kan komme til P3 Session med Ukendt Kunstner, og så fortsætter vi vores utrættelige søgen på Danmarks bedste ventemusik.

Senest spillet P3

P3 i dag

Mest hørte programmer P3

Mest spillet P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hjernekassen på P1: Dialekter Er danske dialekter ved at uddø eller ændrer de sig bare? Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: Platt-form: Partisange Musik-satirisk hyldest til Liberal Alliance Genre: Sjov radio

Søg efter titel