Ugens udvalgte tester: Helsinki Poetry

Helsinki Poetry var Det Elektriske Barometers udvalgte tester i uge 39.

Helsinki Poetry var Det Elektriske Barometers udvalgte tester i uge 39. Derfor tog vi ned i Ebbe Frejs Petit Studio for at snakke om deres ret hemmelige projekt, der startede for halvandet år siden i det lille kælderstudie på Vesterbro.

Ebbe Frej og Rune Vigil arbejdede sammen på et andet projekt. En dag tænkte de: Vi laver noget sammen. Og det noget er blevet til Helsinki Poetry.

Bandet, der kun bruger bynavne som sangtitler, har siddet i øvelokalet på Vesterbro og drømt sig væk. De har kun fokuseret på at lave musik, når de havde tid, så indtil videre kan man ikke høre dem på Myspace eller bandbase. Det eneste de har lagt ud til offentligheden er små lydbidder på Youtube. På Youtube kan man blandt andet se klip af indspilning af sange og høre lydbidder af de indspillede sange. Man kan også se dem blive interviewet af Det Elektriske Barometer og høre en bid af sangen Miami.

Du kan se en lille video til nummeret Manchester, der var den udvalgte tester her. Du kan også høre hele nummeret her, som det eneste sted på nettet lige nu.

Så husk at sætte din stemme på Helsinki Poetry i Det Elektriske Barometer, hvis du gerne vil blive ved med at kunne høre det hemmelige byband

  • Print
  • Del artiklen: