Seneste udsendelse

Lågsus Seneste udsendelse

Værter: Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura.

Næste udsendelse

 1. Lågsus

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Værter: Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Lågsus

  Værter: Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura.

 2. Lågsus

  Man skulle tro, at Pelle har en doktorgrad i musik, når han tager gummihandskerne på og dissekerer et nummer for os. I dag har han haft fat i Drake bangeren 'Started From The Bottom'. Vi skal lærer Ed Sheeran lidt bedre at kende, og så har vi også en helt frisk Lågsus VIP liste klar til dig.

 3. Lågsus

  Værter: Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura.

 4. Lågsus

  Vi starter programmet på sørgelig vis, ved at give den op for den netop afdøde sanger, Chris Cornell. Derefter bliver stemningen dog hurtigt bedre, da Emil Kruse kommer på besøg. Emil har et spritnyt nummer med, og så har han også valgt at tage stafetten op i 'The Hennedub Challenge'. Værter: Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura.

 5. Lågsus

  Norges nationaldag bliver fejret på behørig vis! Men samtidig begræder vi TV2's beslutning om at lukke ned for lykkehjulet for 16 år siden i dag. Vi finder ud af om Ed Sheeran foretrækker at hoppe i, når han skal på stranden, og så er det jo ikke et ønskeprogram meeen.. Værter: Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura.

Sendetider

Næste udsendelse

P3, I morgen d. 24. maj

Startede Kl. 12:05 - sluttede 14:00

Om Lågsus

 1. Alt er Lågsus på P3 når Pelle Peter Jensen & Nicholas Kawamura fyrer op for din eftermiddag. Alle hverdage 12-14.

Podcast Lågsus

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Lågsus

Lige nu på P3

Pladeselskabet

I Pladeselskabet kan du alle hverdage høre den nyeste musik fra hele verden - før alle andre. Det er her, du møder kunstnerne, inden de bliver helt store. Og det er her du møder Mads Axelsen, din personlige rådgiver i mylderet af friske udgivelser.

Startede klokken 21:03 Slutter klokken 00:05 (Næste: Natradio)

Mest spillet P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel