Seneste udsendelse

LIGA Seneste udsendelse

Store trænerdag. Vi fejrer det med besøg først af Kasper Hjulmand. Derefter kigger Kim Poulsen, afgående træner for Tanzania, forbi. Så er vi selvfølgelig også til fodbold på Vicente Calderon, med Atletico og Chelsea. Værter: Jesper Holm og Louise Dreisig.

Næste udsendelse

 1. LIGA

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Jesper Holm og Jacob Panum.

Seneste udsendelser og artikler

 1. LIGA

  Store trænerdag. Vi fejrer det med besøg først af Kasper Hjulmand. Derefter kigger Kim Poulsen, afgående træner for Tanzania, forbi. Så er vi selvfølgelig også til fodbold på Vicente Calderon, med Atletico og Chelsea. Værter: Jesper Holm og Louise Dreisig.

 2. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Mikkel Bagger og Louise Dreisig.

 3. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Mikkel Bagger og Maja Rosager.

 4. LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Pia Røn og Maja Rosager.

 5. LIGA

  Vi kigger på CL lodtrækning. Også til superliga bold fra Haderslev med SønderjyskE og FCV. Værter: Mikkel Bagger og Tobias Hansen.

Sendetider

Næste udsendelse

P3, I dag d.23. april

Startede Kl. 18:04 - sluttede 23:05

Om LIGA

 1. LIGA er P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, livereportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Alle hverdage fra kl. 18.

Podcast LIGA

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt LIGA

Lige nu på P3

GANDHI

Verden er et storslået sted! Også trist ind imellem - men heldigvis mest storslået. Spørgsmålet er, om vi kan gøre den endnu mere storslået ved lige at skrue på nogle knapper og dreje på nogle håndtag. Det vil vi undersøge og afprøve - og vi har brug for jeres hjælp! GANDHI - hverdage 9-12 på P3. Værter: David Mandel o… Vis mere

Startede klokken 09:04 Slutter klokken 12:00 (Næste: P3 Nyheder)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Netværket - politikerleden vokser Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: LAIKA på P1 LAIKA er i påskehumør og triller med æg Genre: Sjov radio

Søg efter titel