Mads & det originale Monopol: Jeg har drømt om det i årevis

Ringen er sluttet, fristes man til at sige.

Ringen er sluttet, fristes man til at sige. For på lørdag sender Mads Steffensen med samme monopol, som i allerførste program tilbage i 2003.

Sammen med politiker Søren Pind og forfatter Suzanne Bjerrehuus gæster komiker Anders Matthesen studiet på lørdag. På sin Facebook lyder Mads Steffensen meget begejstret:

Anders var den første

- Anders spiller en ret stor rolle i programmets historie. Han var den første, jeg ringede til i sin tid, da programmet skulle sættes i gang, skriver værten.

- Lidt nervøs og en smule usikker på, om det her koncept nu kunne holde, men han sagde det, jeg havde håbet på og aldrig rigtig har glemt: ”Mads – det vil jeg gerne være med i, for sådan et program, synes jeg, vi mangler.” Perfekt – det var lige præcis sådan jeg selv havde det!

En ung Pind

Mads Steffensen skriver, at det er noget, han “har drømt om i årevis”.

- Bagefter ringede jeg til Suz og derefter til den daværende teknikborgmester i København – en ung og overhovedet ikke gråhåret mand ved navn Pind, og så var det ellers ud over stepperne uden at se sig tilbage. Håber I lytter med lørdag, står der på Facebook.

Moralske dilemmaer

Mens Pind og Bjerrehuus siden har besøgt programmet, har travle Anders Matthesen ikke været at finde i studiet, siden han medvirkede i de tre første afsnit af succesprogrammet.

Som forberedelse til lørdagens program kan du høre, hvordan det allerførste program tog sig ud dengang i 2003, da P3 for første gang åbnede for muligheden for, at lytterne kunne få vendt deres moralske kvababbelser hos kendte ansigter fra politik og kultur.

Mads & Monopolet sender lørdag kl. 9-12.

  • Print
  • Del artiklen: