Dagens citat: Svindler 'ved ikke' hvorfor han gør det

Citatindekset er Monte Carlo-drengenes metode til at navigere i sludder, kompromitterende udsagn og anden lemfældig omgang med ord i nyhedsstrømmen.

Citatindekset er Monte Carlo-drengenes metode til at navigere i sludder, kompromitterende udsagn og anden lemfældig omgang med ord i nyhedsstrømmen.

Dagligt kåres et citat og indekseres, som et værktøj til at forstå og rationalisere galskaben i hverdagen.

Kåre vs. Pradeepan

I kategorien “Knap-så-kloge-svar-på-konfronterende-spørgsmål” excellerer dagens citatleverandør.

Svindleren Pradeepan Ponnampalam afsløres af Kontants egen spydspids; den teflonbelagte, hiphopglade og svært hjemsøgende Kåre Quist.

Hvorfor svindler du med andre folks kreditkort og bestiller rejser og bøffer i andres navn, vil værten vide, da han har fundet svindleren.

Bøffer og rejser

- Du har bestilt rejser hos Apollo Rejser og bøffer på andre folks kreditkort. Vi dokumenterer det nu i programmet, så hvis du lyver nu, så ved seerne, at du lyver, lyder det fra værten, der har “fanget” Pradeepan.

Hvorfor gør du det?

- (pause) Det ved jeg ikke.

Mine damer og herrer, Pradeepan Ponnampalam har officielt lagt røret. Tilbage til det søde liv med boligsvindel, rødvinsfarvede kasketter og limo-ture.

Kåre Quist vinder indekseringen

Lytterne har givet deres besyv med og citatet får placeringen 33 med begrundelsen fra afsenderen “Kåre Quist”:

- 33 blanke skaller fra Kåre Quist. Sidder lige i regnen og hygger med et brætspil og en kop mokka. Pradeepan Ponnampalam endte med at blive min nye assistent – der kan man bare se!

  • Print
  • Del artiklen: