Direktør for aarhusiansk sædbank kommer på Citatindekset

Citatindekset er Monte Carlo-drengenes metode til at navigere i sludder, kompromitterende udsagn og anden lemfældig omgang med ord i nyhedsmalstrømmen.

Citatindekset er Monte Carlo-drengenes metode til at navigere i sludder, kompromitterende udsagn og anden lemfældig omgang med ord i nyhedsmalstrømmen.

Dagligt kåres et citat og indekseres, som et værktøj til at forstå og rationalisere galskaben i hverdagen. I dag handler det om sæd. Og børn. Mange børn.

Verdens største sædbank i Aarhus

I søndagens udgave af TV Avisen, var der fokus på de etiske problemer forbundet med de hysteriske mængder donorsæd, der er på markedet lige nu. For i teorien kan de donorer, der besøger klinikkens ‘henrykkelsesrum’ hyppigst, være forælder til hundredvis. Det er ikke helt kosher, mener kritikere.

Her blev Ole Schou, direktør i verdens største sædbank, Cryos, interviewet. Men han er immun over for problematikken.

200 søskende? Hmmm…

Kunne du tænke dig at få 200 søskende? 

- Personligt ville jeg være lidt bekymret … over det, fortæller en underspillet Ole Schou, der tydeligvis er blevet skolet af i krisehåndtering.

Men måske skulle Ole Schou ikke have forladt den del af Sådan-afleder-du-kritiske-spørgsmål-workshoppen for at trække kaffe den dag.

Per Ørum klarer ærterne

Lytterne har sendt deres forslag til indeksering af citatet og den lander på:

- 52 ravstykker til den stakkels kvinde, der skal føde de børn demokratiske, skriver en lytter, der underskriver sig ‘Per Ørum’.

  • Print
  • Del artiklen: