Er 60 det nye 40? Ind på Citatindekset med dig, Claus

Citatindekset er Monte Carlo-drengenes metode til at navigere i sludder, kompromitterende udsagn og anden lemfældig omgang med ord i nyhedsstrømmen.

Citatindekset er Monte Carlo-drengenes metode til at navigere i sludder, kompromitterende udsagn og anden lemfældig omgang med ord i nyhedsstrømmen. I dag er det et smukt ordspil.

Slut med ungdomsteater

Under overskriften, “Det grå guld hitter”, fokuserer TV Avisen på en ny tendens. Opsætninger, der spilles af ældre skuespillere og henvender sig til ældre mennesker, rammer nemlig snart dit lokale teater.

Altså i modsætning til teaterscenens evindelige leflen for teenage-segmentet forstås.

Bues guld

I indslaget træder skuespilleren Claus Bue for et øjeblik ud af karakter. Han reflekterer over emnet og skubber denne kleppert ned i mikrofonen:

“60, det er det nye 40,” fortæller han journalisten med et blik, der siger: “Kæft og lyt efter, din lømmel. Det her er gold.”

Det er kun er spørgsmål om tid, før kaffekopper, håndsæber og t-shirts med citatet følger trop. Indtil da kan du imponere med det til crossfit eller hos farmor.

Compadre-Clausen nailer den

Placeringen på indekset sker traditionen tro i et joint venture med Monte Carlos egne små monstre, lytterne, og i dag får den placeringen 40:

“Hvis 60 er det nye 40 er dagens tal 40, fordi det er det gamle tresch. Det er noget lort, Helle,” skriver “din compadre Erik Clausen”.

  • Print
  • Del artiklen: