Den gyldne regel: Hvornår må mænd gå i strømpebukser?

I det nye formiddagsprogram med Sara Bro og David Mandel tager værterne livtag med problemstillinger, som det moderne menneske bliver konfronteret med.

I det nye formiddagsprogram med Sara Bro og David Mandel tager værterne livtag med problemstillinger, som det moderne menneske bliver konfronteret med.

Lytterne stiller spørgsmålene, de besvares og formuleres i såkaldte gyldne regler. Formålet er at stykke en manual sammen, forvirrede sjæle kan konsultere.

I tirsdagens udgave af programmet blev således klamydia, herremode og toastopbygning vendt og drejet til side 2 af bogen:

Spørgsmål:

“Hvad er den gyldne regel for, hvornår mænd må anvende strømpebukser? Jeg arbejder meget ude og synes de er praktiske om vinteren, men ikke alle kolleger har samme mening. Også til udendørs sport er de praktiske, hvor en del løbere og cykelryttere i udlandet anvender dem. Bare ikke i DK.”

Den gyldne regel:

Mænd må gerne bevæge sig ind på strømpebuksernes grå territorium, hvis det “kombineres med flitsbue og fræk, grøn hat,” påpegede lytteren “Alpejægeren fra Aarhus”, der derved cementerede endnu en gylden regel.

Og det er heldigt, for strømpebukser til mænd er en 1800-tals-mode, der er på vej tilbage, fortæller Kent Medom fra This Socks.

Spørgsmål:

“Hvad er den gyldne regel for, hvor osten skal ligge i toast? Øverst eller nederst?”

Den gyldne regel:

"Den gyldne regel for toasts er, at der skal være ost på begge sider af det kød, der kommer i midten. Mums! Bliver helt toastsulten. Skal helt sikkert hjem og finde toastjernet frem," skriver en hjælpsom og osteglad lytter.

Spørgsmål:

Hvordan man skal forholde sig overfor sin partner, hvis man har fået konstateret klamydia, og man ved, at det kun kan komme fra en samlever, spørger lytteren “pæne Leif”.

Den gyldne regel:

“Pæne Leif skal selvfølgelig altid overgå sin partner. Hun gav ham klamydia, så nu et det bare ud og få anskaffet sig en god omgang HIV, som han kan smitte hende med ! Overdrivelse fremmer forståelsen. Payback skal ikke altid være sjovt, men det er hans pligt at gøre det,” svarer “En ok flink fyr".

Sara og David på P3 sender hver dag fra klokken 9-12.

  • Print
  • Del artiklen: